• 瀏覽: 53,909
  • 回覆: 7
  • 追帖: 4
+63
港台歪曲事實咗好耐啦!

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-24 10:32 PM 發表

今次好似明顯左小小喎.. 下圖仲要來自毒果的.. 比毒果更毒?
師兄,有冇睇過612-811港台直播啊?第二日新聞全部扭曲事實!

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-24 10:37 PM 發表

當然有啦. 但果陣黃人唔信. 而且現場片好多做假. 今次連死物都轉個角度去拍, 唔會當人傻呀?
有好多日子我喺現場,做假嗰啲片,擺咗喺連登Google Drive,Cut頭cut尾!毒果,佢哋所謂國際線嗰啲片就喺度攞㗎啦!亦都有好多傻仔信嗰啲片係真⋯

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-24 10:49 PM 發表

一早知. 黃絲唔肯承認, 我睇live 所以佢地cut  唔到. 要係live capture d 片.. 新聞片永遠都係比你睇佢想你睇到的一部份.

但政府清毒媒都要做下野. 咩都無做過.
政府入邊好多🪳⋯⋯
今時今日睇新聞,會睇多幾間傳媒,再睇埋新聞來源

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-24 10:49 PM 發表

一早知. 黃絲唔肯承認, 我睇live 所以佢地cut  唔到. 要係live capture d 片.. 新聞片永遠都係比你睇佢想你睇到的一部份.

但政府清毒媒都要做下野. 咩都無做過.
連登後面嗰班人整出嚟嘅,19年6月開始有,差唔多香港所有嘅傳媒嘅直播都有,黃人點會唔知呀。

https://ncehk2019.github.io/nce-live/

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-24 10:59 PM 發表

政府係時候清一清傳媒既毒. 其中一間最毒應該係港台.
港台應該第一個,大部份外國傳媒攞來做標準!

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-25 12:08 AM 發表

只有午餐肉的無倒轉影...

引用:
原帖由 qq338 於 2021-1-25 12:01 PM 發表

如果港台要被彈劾跟住執笠解散,請問抵唔抵可憐?
點解要可憐呀?假新聞罪好多歐美國家都有!唔使承擔法律責任已經執到啦!

主題標籤 #口罩
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]