• 瀏覽: 49,149
  • 回覆: 1,039
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:21 PM 發表

皇軍在你面前輪姦你老婆
你都會忍?
你比喻錯晒!日本係侵略,警察維持治安!
如用日軍比喻,可用日軍有個大肚後勤兵去打你老母,俾人制伏,你會認為大肚婆啱?真係DLLM

熱賣及精選
引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:07 PM 發表

就算係個 BB 真係死咗
黃藍兩邊嘅人都唔會可憐佢
佢做得撐警藍絲就預咗
你系講緊美國警察嗎?
美國警察系一槍打死咗你啲手足。

害人終害已

曱甴生仔無屎忽。今次岀真大肚婆。

宜家疫情咁時勢,大肚重周圍走,一係儍嘅,一係痴痴地嘅。4張嘢都咁無腦。

成段新聞被黃畜扭曲

引用:
原帖由 Cire 於 2021-1-24 08:38 PM 發表

如果查身分證我會好合作
唔似你
你就係嗰啲在皇軍面前
會九十度鞠躬嗰類型嘅人

皇國興廢在此一戰
各員一層奮勵努力
引用:
原帖由 hwwong 於 2021-1-24 08:09 PM 發表

本來, 只需要做個守法守規守秩序的良好市民, 乖乖配合警察工作就可以生活愉快健康又開心, 可惜... 總有心術不正為反而反的物體, 硬要同警察對著幹, 最終搞出個大頭佛來害自己, 真係何必呢...

最後還要扮藍扮委屈來搏同情, 真係又假又樣衰肉酸啊...
暫時結論 - 黃扮藍屈警察.

「當時有警員要求孕婦出示身份證,並指示她站在其他被截查人士旁邊,惟孕婦向警員表示因疫情關係,不欲站在其他人身旁。」- 咁驚又要出街, 真係神人.

合作出示身份証, 就已經唔會有後續事情發生.
條路自己揀, 仆街唔好喊.

若然被告, 出庭時又會話因為疫情+懷孕, 所以情緒出現咗問題....諸如此類...

別因為無法反駁我而禁止我留言
做得警察預咗殉職?
做得人你預咗會死.
咁就無咩好投訴啦!
引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:51 PM 發表

正常嘅香港人
點會好似你地班藍絲咁冇同理心?
但佢係撐警家庭又會覺得係報應嚟
正常既港人梗係唔會同情為非作歹者,係你精神分裂一時又同情一時又唔同情啫,其實你揀好未架

插入

附件

crazy.png(73.61 KB)

2021-1-24 08:56 PM

香港曱甴,時代垃圾。

唔知道撐警家庭睇到你地班藍絲咁刻毒嘅留言
會唔會後悔自己曾經撐警 

皇國興廢在此一戰
各員一層奮勵努力
黃屍為左造新聞,老屈手足成藍絲😅

該名女子情緒激動並拒絕聽從人員指示,警員勸喻後該名女子仍不合作,警員發出兩次口頭警告後,該名女子仍然不出示身份證明文件。涉事42歲姓劉女子涉嫌「阻礙警務人員執行職務」被捕。

重要出兩次口頭警告後拒絕聽從人員指示,即係該名女子無出示身份證啦

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2021-1-24 08:52 PM 發表

你比喻錯晒!日本係侵略,警察維持治安!
如用日軍比喻,可用日軍有個大肚後勤兵去打你老母,俾人制伏,你會認為大肚婆啱?真係DLLM
日治時期皇軍都係維持治安
反抗政府嘅人就係抗爭者

皇國興廢在此一戰
各員一層奮勵努力
引用:
原帖由 kwan1516 於 2021-1-24 09:00 PM 發表

該名女子情緒激動並拒絕聽從人員指示,警員勸喻後該名女子仍不合作,警員發出兩次口頭警告後,該名女子仍然不出示身份證明文件。涉事42歲姓劉女子涉嫌「阻礙警務人員執行職務」被捕。

重要出兩次口頭警告後拒絕聽從人員指示,即係該名女子無出示身份證啦
同意 呢段新聞無講係撐警藍絲喎   只得毒果覺得係 ?

其實本身係高齡産婦,個B預咗唔會健康強壯
至於話佢搞事,其實孕婦受荷爾蒙影響,本來就易情緒不穩
另一方面,曱甴慣用孕婦丶幼兒丶老人丶傷殘等弱者去屈警,警察有此反應實屬正常
所以無論個孕婦係咩立場,呢單係不幸

但我個人唔信佢地係撐警家庭
甚至睇得宮鬥劇多,我懷疑係真早産定食死貓
藉故發生爭執,足月扮早産
但我估無甘癲嘅,應該係意外啫

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-1-24 08:56 PM 發表

正常既港人梗係唔會同情為非作歹者,係你精神分裂一時又同情一時又唔同情啫,其實你揀好未架

插入
因為佢撐警
香港人只會覺得係報應唔值得可憐

皇國興廢在此一戰
各員一層奮勵努力
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]