• 瀏覽: 54,183
  • 回覆: 22
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 今天回收的山頭 於 2021-1-24 10:19 PM 發表

正常都唔會唔出示身份證, 仲有上半場架...

家屬有講個大肚婆唔想企埋陌生人到, 企開少少就比垃圾叫死肥婆
原來真係恃住自己大肚就咁樣為非作歹

正如樓主所講,應有此報也

引用:
原帖由 paintkin 於 2021-1-24 10:24 PM 發表

乜妓姐識字既咩
原文嗰個位係咪「發情時該名女子情緒激動並拒絕聽從人員指示」

引用:
原帖由 今天回收的山頭 於 2021-1-24 10:27 PM 發表

正常警察係避免警民沖突, 但依家垃圾大L晒, 叫你一句死肥婆, 你要笑住口認0左佢, 唔係玩你一輪仲告你襲警.
樓主都唔撐你,覺得呢啲恃住大肚為非作歹既曱甴抵死,應有此報

引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-1-24 10:31 PM 發表

死肥婆?你邊度聽到?有冇片?證據呢?有證據你咪去警察投訴科投訴佢囉!你如果條氣唔順,咪除衫同條差佬隻揪囉!on9垃揪圾。好心你咁大個人講嘢唔好咁低9能啦
「死肥婆」應該係嗰隻野心中所想

引用:
原帖由 今天回收的山頭 於 2021-1-24 10:32 PM 發表

個藍C被人叫死肥婆咪笑住認0左佢, 學咩人扯火. 小朋友無罪架, d蓄生無人性架嘛.
係啊 ching,小朋友無罪既,可惜俾隻無人性既曱甴陀住,恃住自己大肚就為非作歹,只好怪自己投錯胎囉

樓主都話係佢報應黎架

引用:
原帖由 吉利占 於 2021-1-24 10:40 PM 發表
忠誠勇毅⋯⋯打打打拉拉拉告告告
香港警察為左香港市民,撲滅左班曱甴既暴動,我地而家出街唔駛怕被班曱甴無差別屠殺了

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 10:40 PM 發表

因為佢甘願做撐警漢奸
佢已經背棄咗香港人
所以樓主你同呢度其他 ching 一樣都覺得隻野咁樣恃住自己大肚就為非作歹,應有此報

引用:
原帖由 吉利占 於 2021-1-24 10:44 PM 發表

咪就係打打打!拉拉拉!告告告!
撲滅曱甴就係要勇武抗暴打拉告,唔係點為香港市民贏到呢場抗暴之戰,還香港市民一個安寧社會

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]