• 瀏覽: 48,754
  • 回覆: 6
  • 追帖: 2
本來, 只需要做個守法守規守秩序的良好市民, 乖乖配合警察工作就可以生活愉快健康又開心, 可惜... 總有心術不正為反而反的物體, 硬要同警察對著幹, 最終搞出個大頭佛來害自己, 真係何必呢...

最後還要扮藍扮委屈來搏同情, 真係又假又樣衰肉酸啊...

熱賣及精選
引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:12 PM 發表

佢係撐警家庭
係你地啲人
係假扮撐警家庭... 想打同情牌呃愚民... 本質是撐警的話, 又怎會同警察發生衝突, 當事人D戲好屎囉...

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-1-24 08:07 PM 發表

原來實情係咁既,孕婦以為自己有特權咩

但記者係咪漏左字啊?
好明顯, 呢隻大肚曱甴乸黃人本質大爆發, 硬要同警察對著幹, 最終害到自己出事, 條氣唔順之下就作故仔扮藍老駒屈警察, 一睇個老屈方程式, 就出賣了呢隻大肚曱甴的黃人底牌啊...

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2021-1-24 11:56 PM 發表

又好明顯?
唔通你係其中一個popo
慣咗橫行明白
當然係明顯, 只有智力出現問題的物體才會被騙... 正所謂, 人一黃, 腦癱痴呆... 只有牠們不自知...

連簡單同警察配合調查都唔識, 以為扮藍就可以搏同情, 黃色物體就是戇膠又低能...

引用:
原帖由 spy12 於 2021-1-25 01:09 AM 發表

楊明夠撐警啦,但條友一樣經常犯法又有案底又點計先。
原來... 楊明犯法, 其他人就可以隨便犯法... 高智思維, 真係無人能及了...

話之你是誰, 違規犯法就要受刑, 不過... 睇下什麼類形法狗判狗處理案件吧... 遇到黃色法狗判狗, 什麼反政府反社會罪犯的自己友罪犯, 都會識做輕判放生同自動甩身...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-25 01:28 AM 發表

無晒黑暴已經安寧啦...
不過唔怪得D反中白痴唔走, 佢點頂得順西方警察執法手法...,唔怕比人射死, 跪死咩... 所以反中白痴都係身體最誠實...
講得準確一點, D黃色反中物體, 有L錢移民享福, 牠們只希望獲得難民資格, 乞求老外西毛主人賞賜狗餅吊命啊... 牠們去到外國, 見到老外警察, 立即乖乖聽話服從命令, 做狗也願意... 因為, 牠們奴隸本質, 貪心又怕死...

引用:
原帖由 火爆判官 於 2021-1-25 03:23 AM 發表

師兄唔好哂心機同d轉貼員討論啦
主要是個轉貼員忘記了用那一個分身來灌水, 我只是重複講多一次來扮配合牠而已... 牠們已被多次扣狗糧, 每次留言只賺一兩毛, 好慘好可憐的啊... 幫忙牠們當做善事吧...

作為守法守規守秩序的良好市民, 好應該乖乖配合警察工作才是... 搞到出現衝突, 都只會是自己蝕底, 何必自找麻煩呢...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]