• 瀏覽: 54,119
  • 回覆: 1,039
  • 追帖: 2
+29
啲仆街冚家剷死黃狗曱甴連手足都唔撚認! 難為肥曱甴咁撚辛苦為啲手足搵機會入鳩啲警察! 

老母揾個細佬大警察

配合下唔得咩?一定要情緒激動?

一句講哂
又唔見差人塔我

報應咪就是咁解羅

天係有眼的

引用:
原帖由 Cire 於 2021-1-24 08:39 PM 發表

黃絲係你面前輪姦你老婆你一定拍手掌
佢可能係主動推個老婆做天使比手足輪,仲要笑

42歲高齡,早産又關差佬事?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-24 08:29 PM 發表
撐警死快D
撐曱甴.黃屍.黑暴已經死咗9成,剩低嘅死剩種都好快比香港警察殺滅。

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:00 PM 發表
土瓜灣一名42歲劉姓孕婦上周三(20日)外出散步時,遇到多名警員進行截查,雙方一度發生爭執,孕婦一度遭人拉扯,後因頭暈坐在地上,並被警方鎖上

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210124/430014918129881088628430.jpeg/wk_T6BFaL6S_SLsjMPjmnCIEbjpTmDQOQv8RQkL_EUI?v=w1280r16_9
低死 明明黃絲 影呀sir正面相 扮藍c

引用:
原帖由 civic11111 於 2021-1-24 09:10 PM 發表
一句講哂
又唔見差人塔我
因為你識得在皇軍面前九十度鞠躬

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:12 PM 發表

佢係撐警家庭
係你地啲人
報紙講就係?

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:00 PM 發表
土瓜灣一名42歲劉姓孕婦上周三(20日)外出散步時,遇到多名警員進行截查,雙方一度發生爭執,孕婦一度遭人拉扯,後因頭暈坐在地上,並被警方鎖上

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210124/430014918129881088628430.jpeg/wk_T6BFaL6S_SLsjMPjmnCIEbjpTmDQOQv8RQkL_EUI?v=w1280r16_9
光明正大怕乜人查,肯定有暗黑內幕

引用:
原帖由 scorpio 於 2021-1-24 09:07 PM 發表
啲仆街冚家剷死黃狗曱甴連手足都唔撚認! 難為肥曱甴咁撚辛苦為啲手足搵機會入鳩啲警察! 
手足係要來出賣

篤灰可有獎金或減刑

食血饅頭㗎

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:10 PM 發表

藍絲嘅心腸就係咁毒
就算係個 BB 真係死咗
黃藍兩邊嘅人都唔會可憐佢
佢做得撐警藍絲就預咗 

係咪你post ?
你係藍絲?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]