• 瀏覽: 54,266
  • 回覆: 1,039
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 cychowhk 於 2021-1-24 08:37 PM 發表

證明警察沒偏私 大肚仲要周圍走
樓主力證警察執法鐵面無私

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:13 PM 發表

希望第日班警察都係咁對待你
如果查身分證我會好合作
唔似你

都做人老母仲搵個小朋友較飛咩

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:21 PM 發表

皇軍在你面前輪姦你老婆
你都會忍?
黃絲係你面前輪姦你老婆你一定拍手掌

引用:
原帖由 Cire 於 2021-1-24 08:38 PM 發表

如果查身分證我會好合作
唔似你
真係咁簡單0既事,搞到咁複雜,為乜

曱甴自食惡果

今次出真大肚婆 , 為左抺黑, 可以去到幾盡.

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:00 PM 發表
土瓜灣一名42歲劉姓孕婦上周三(20日)外出散步時,遇到多名警員進行截查,雙方一度發生爭執,孕婦一度遭人拉扯,後因頭暈坐在地上,並被警方鎖上

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210124/430014918129881088628430.jpeg/wk_T6BFaL6S_SLsjMPjmnCIEbjpTmDQOQv8RQkL_EUI?v=w1280r16_9
毒果😂

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-24 08:42 PM 發表
今次出真大肚婆 , 為左抺黑, 可以去到幾盡.
正如樓主所講,個大肚婆無人撐,係得佢地呢啲曱甴撐

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-24 08:00 PM 發表
土瓜灣一名42歲劉姓孕婦上周三(20日)外出散步時,遇到多名警員進行截查,雙方一度發生爭執,孕婦一度遭人拉扯,後因頭暈坐在地上,並被警方鎖上

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210124/430014918129881088628430.jpeg/wk_T6BFaL6S_SLsjMPjmnCIEbjpTmDQOQv8RQkL_EUI?v=w1280r16_9
條8婆有今日,主要有以下兩個原因:
1, 身有屎怕警察。
2, 以為自己大晒,警察怕咗佢。

引用:

係民主國家 好可能已經開槍殺左個大肚婆
好在係香港警察 👍👍👍

黃屍燒人tim la!

肥曱甴! 個天都唔比曱甴繁殖!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-1-24 08:43 PM 發表

正如樓主所講,個大肚婆無人撐,係得佢地呢啲曱甴撐
正常嘅香港人
點會好似你地班藍絲咁冇同理心?
但佢係撐警家庭又會覺得係報應嚟

慘慘,希望bb 無事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]