• 瀏覽: 20,569
  • 回覆: 228
+4
感染肺炎死就3%,打左輝瑞又就3%死!
未計將來副作用

留比黃L打,佢哋話死都願

以後美國一街都係X-men,完勝中國!

引用:
原帖由 timmm 於 2021-1-24 07:49 PM 發表

條友比人串爆就會禁人言,點會應你呀
條友原來連我都禁左,我一向唔多出聲,都記唔起幾時串過佢,老實講呢啲人屌佢都廢撚事啦,點會專登串佢吖。

發放假消息是刑事罪行

引用:
原帖由 樹上芳香的油站 於 2021-1-24 08:23 PM 發表

說來說去, 專家認為美國新冠疫苗無敵
收咩人錢,自然要為咩人講野架啦,大部份專家都係

引用:
原帖由 野性筍盤 於 2021-1-24 08:44 PM 發表

收咩人錢,自然要為咩人講野架啦,大部份專家都係
現實的商業社會

一定又係賴打錯大陸疫苗

總之黃曱畜打輝瑞疫苗,偷打中國疫苗冚包橙

唔該唔好打哂,要留比黃屍/曱甴打呀🤣🤣🤣🤣

你今日打咗未?

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-1-24 06:29 PM 發表
美國的新冠肺炎疫情嚴峻,美國正加緊為民眾接種新冠疫苗。新任美國總統拜登更豪言上任百日,可為民眾接種1億劑新冠疫苗。但加州1名上月曾感染新冠肺炎的民眾,接種新冠疫苗數小時後死亡。當局目前正調查他的死因,

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2860000/2860972/0124_death_1024.jpg

按專家解釋 ...
又要靠專家搬龍門了!

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-1-24 06:29 PM 發表
美國的新冠肺炎疫情嚴峻,美國正加緊為民眾接種新冠疫苗。新任美國總統拜登更豪言上任百日,可為民眾接種1億劑新冠疫苗。但加州1名上月曾感染新冠肺炎的民眾,接種新冠疫苗數小時後死亡。當局目前正調查他的死因,

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2860000/2860972/0124_death_1024.jpg

按專家解釋 ...
D香港磚家打左輝瑞未?

所有證據直指尾畜毒液苗不單止無效零保護,還是一支控制人口的隨機毒針!死白鬼從來冇科技,只是想用邪術去支配人體!

又話唔關疫苗事啦。死咁多人都無人敢出聲,呢D就真係霸權喇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]