• 瀏覽: 20,632
  • 回覆: 228
+4
黃絲快啲打美國疫苗啦!面癱無難度

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-1-24 06:43 PM 發表
總之就係同疫苗無關
冇錯.係接種者接受唔到D膠級嘢啫

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-24 06:50 PM 發表

係人一出生就等死架喇打唔打輝瑞始終都要死
病嘅醫死嘅葬.生個D咪……等死囉!

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-1-24 06:29 PM 發表
美國的新冠肺炎疫情嚴峻,美國正加緊為民眾接種新冠疫苗。新任美國總統拜登更豪言上任百日,可為民眾接種1億劑新冠疫苗。但加州1名上月曾感染新冠肺炎的民眾,接種新冠疫苗數小時後死亡。當局目前正調查他的死因,

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2860000/2860972/0124_death_1024.jpg

按專家解釋 ...
所以呢!打輝瑞前好記得買重保險寫好遣書!

假新聞,明明係自然死亡,關人L 事

咁大生意, 猛車邊抽佣食價都發過豬頭。。屎幾件很濕碎, 反正中招都屎。

200萬人接種後先至死一個
遠低於正常死亡率啦
咁嘅標題擺明係譁眾取寵
製造無謂恐慌

引用:
原帖由 briancccc 於 2021-1-24 10:14 PM 發表

娜威40000人接種輝瑞有33人死,咁既百份比我就唔信其他國家會無死人囉。但好似有人隱瞞緊囉。
好多黃人話冇關係,佢係長期病患地唔打疫苗都會死,所以我建議所有黃色物體都打輝瑞,國產野留返比我得啦

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-25 10:31 AM 發表
200萬人接種後先至死一個
遠低於正常死亡率啦
咁嘅標題擺明係譁眾取寵
製造無謂恐慌
因為嗰一個本來無病無痛完全搵唔搵到野賴。其他死既都賴話唔關輝瑞事囉。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-24 08:04 PM 發表
一定又會話同疫苗無關。
當然啦,即使知道真係同疫苗有關,都唔會出聲啦。因為現在只能靠注射疫苗嚟抗疫,才可以恢復正常經濟活動,所以即使要死一部份人都係在所不惜嘅。呢啲咪就係民主自由國家政府嘅處事方法囉,無問題喎,人民認為政府做得差,下次咪以選票推佢落台囉,呢啲就係民主選舉嘅好處。至於犧牲咗幾多人,對唔住,呢啲唔係民主選舉制度要考慮嘅嘢。 :smile_40 ...
前題係你仲有命等到下屆去投票先講

又係唔關美國疫苗事??

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-1-24 06:29 PM 發表
美國的新冠肺炎疫情嚴峻,美國正加緊為民眾接種新冠疫苗。新任美國總統拜登更豪言上任百日,可為民眾接種1億劑新冠疫苗。但加州1名上月曾感染新冠肺炎的民眾,接種新冠疫苗數小時後死亡。當局目前正調查他的死因,

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2860000/2860972/0124_death_1024.jpg

按專家解釋 ...
輝瑞老細自己都唔打, 大家知咩事啦

一定跟新冠疫苗沒關, 大家放心, 繼續打.

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-1-24 07:44 PM 發表
接種後數小時咁短時間就死亡... 老外西毛藥廠同所謂專家不是想講, 這個人根本就快死, 所以在佢臨死前幫佢完成接種疫苗的遺願... 這個解釋比較有創意了...

老外西毛藥廠的美國肺炎疫苗, 越來越似安樂死的概念了...
這本來就是人口清除計劃的一部份

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]