• 瀏覽: 17,773
  • 回覆: 252
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-24 05:57 PM 發表

香港科技大學學生會去年因為校園「青蛙路」補油引起風波,去年8月時學生會幹事會成員收到校方教務處(AR)的電郵,遭指控數宗不當行為,包括舉辦

https://cdn.hk01.com/di/media/images/4608280/org/2d6a6a4a3223b54af2e48b6c104a6e2a.jpg/SMcY1iPK7j10XkKoZ4S-9yjC_cMN11NdU9DfiFPQ34g?v=w1280r16_9
認同樓主

香港黑暴係徹頭徹尾嘅恐怖行為    香港曱甴係實實在在嘅叛國份子
香港幫凶    就係支持黑暴但又自稱和理非   自以為高尚嘅偽香港人
曱甴橫行    香港之恥

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 apmichael 於 2021-1-24 07:04 PM 發表

咁你記得死老豆時返公司辦追悼會,睇下你老闆會唔會炒咗你
應該係: 死咗個未曾傾過計嘅同事,之後係公司自己未問過高層就搞大型追悼會,呢d人有冇尊重公司??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2021-1-24 06:32 PM 發表

人一黃,道德淪亡!
人一黑,人格喪失!!

大清洗!!
追殺曱甴仔、走狗政棍、教棍、法棍、神棍、學畜、黑暴區已完、吹鷄人妖、黑護、黑假工會,犯民漢奸,所有全部死晒都不足以彌補香港這兩年的慘遇,係時候香港要這班禽獸畜牲要還,黃屍甲甴暴徒三更半夜騷擾地下亡魂不得安寧也一定要這班禽獸畜牲應得到報應,飛來橫禍不得好死
最緊要頭落地先,唔係一世變殘廢,咪又我哋啲納稅人賣單養呢班垃圾

引用:
原帖由 戇居士電梯佬 於 2021-1-24 06:44 PM 發表

照咁邏輯你班藍屍廢老死老豆都唔好拜山嘞,如果去拜親咪跟埋一齊去死囉!
到今日都仲唔明。香港只有曱甴同正常人之分!

回覆 引用 TOP

自作孽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-24 05:57 PM 發表

香港科技大學學生會去年因為校園「青蛙路」補油引起風波,去年8月時學生會幹事會成員收到校方教務處(AR)的電郵,遭指控數宗不當行為,包括舉辦

https://cdn.hk01.com/di/media/images/4608280/org/2d6a6a4a3223b54af2e48b6c104a6e2a.jpg/SMcY1iPK7j10XkKoZ4S-9yjC_cMN11NdU9DfiFPQ34g?v=w1280r16_9
讚成 不過曱甴學生得把死人口

回覆 引用 TOP

讀得這間學校就要遵守學校規則,如果認為學校不值得你尊重,可以退學另謀一間你覺得可接受的.

回覆 引用 TOP

引用:

香港納稅人真係慘😡
養埋呢D💩垃圾🖕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戇居士電梯佬 於 2021-1-24 06:44 PM 發表

照咁邏輯你班藍屍廢老死老豆都唔好拜山嘞,如果去拜親咪跟埋一齊去死囉!
周曱甴強姦左你老母,所以周曱甴係你老豆?唔怪得你要拜佢🤣

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居
咁D 曱甴學牲根本冇所謂, 橫掂畢業出黎都唔會有人請, 又係攞老綜....... 咁早一年遲一年都完全冇分別.

回覆 引用 TOP

隨非係孤兒院出世嘅冚家剷!如果唔係成日掛住啲外人幾時死?又生忌又死忌又悼念做乜?要拜就拜自己老豆老母啦!除非佢唔知自己老豆老母係邊個咁就情有可原!停學一學期?直情趕佢出校啦!抽死人水博出位嘅冚家剷!使唔使眾籌比你大搞呀!

回覆 引用 TOP

黃屍死2個當1雙!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 日落的漁港 於 2021-1-24 06:07 PM 發表

如果係甘有heart, 點解唔同佢搞場法事,捐款俾佢老豆?
呢條契弟都未認周同學做契哥 , 點算有 HEART .....

回覆 引用 TOP

科大屬於香港市民的大學,大學絕無權力以什麼個人私隱問題不公開怎樣處罰學生及姓名。市民有權知道處罰程序,校長無權維護破壞大學的美國走狗,校長必須詳細列出細則,不容再好似以前遮j遮掩掩學生臭事,大學經費系香港市民出嘅,市民系老板

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-24 06:53 PM 發表

科大學牲仲唔去“裝修”校長辦工室
而家班地底泥仲夠膽咩 笑料百出

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]