• 瀏覽: 17,779
  • 回覆: 252
引用:
原帖由 opclk99 於 2021-1-24 19:16 發表

休學其實味repeat一年,
冇阻嚇作用。
反正啲管理層都係冇牙既
點解唔收多份學費
反正都係當學生係客

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
革走曱甴學生!!!

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

強制執行75小時校園服務令 去canteen洗碗75小時

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老納 於 2021-1-24 06:58 PM 發表

乜你死老豆係返自己學校拜山架咩?
唔好咁話佢啦,佢連老豆都唔知係邊個

回覆 引用 TOP

不用多說直接取消學籍!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戇居士電梯佬 於 2021-1-24 06:44 PM 發表

照咁邏輯你班藍屍廢老死老豆都唔好拜山嘞,如果去拜親咪跟埋一齊去死囉!
E,咁照班仆街黃屍廢精嘅邏輯,如果你哋去拜山要死全家。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戇居士電梯佬 於 2021-1-24 06:44 PM 發表

照咁邏輯你班藍屍廢老死老豆都唔好拜山嘞,如果去拜親咪跟埋一齊去死囉!
周梓樂幾時做左你老豆呀? 唔好認親認戚啦智障!

回覆 引用 TOP

仆街曱甴學畜..

我愛渣打金龍

回覆 引用 TOP

引用:

哩只姓周跳車場死嘅傻仔原來系你老豆啊? 失敬失敬

科大算正常返啲

回覆 引用 TOP

唔讀書,搞搞震,踢佢出校好過。

回覆 引用 TOP

這類有書唔好好讀, 只識為反而反的亂港禍港害人渣暴徒學棍, 有關學店應該勒令牠退學才是... 反正牠都不是專心讀書的...

回覆 引用 TOP

休到60歲都未畢業!

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
滅港毒,救大學!

附件

Screenshot_20201225_185610_com.android.gallery3d_edit_82945759876405.jpg(88.53 KB)

2021-1-24 07:29 PM

Screenshot_20201225_185610_com.android.gallery3d_edit_82945759876405.jpg

Screenshot_20201115_222827_com.news.on.jpg(133.42 KB)

Screenshot_20201115_222828_com.news.on.jpg(133.83 KB)

Screenshot_20201115_222812_com.news.on.jpg(137.69 KB)

Screenshot_20201115_222809_com.news.on.jpg(138.6 KB)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]