• 瀏覽: 17,780
  • 回覆: 252
支持即除學位.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 skng2011 於 2021-1-24 06:35 PM 發表

若要公司好,  勿用科大生......
科大算好啦,其他仲恐撚怖呀。

回覆 引用 TOP

想知周同學死前對科大有乜貢獻,學生會要為佢搞追悼會,是否想把政治帶入校園,校方停會長學實有其道理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戇居士電梯佬 於 2021-1-24 06:44 PM 發表

照咁邏輯你班藍屍廢老死老豆都唔好拜山嘞,如果去拜親咪跟埋一齊去死囉!
乜你死老豆係返自己學校拜山架咩?

抵L死

回覆 引用 TOP

應該要罰班學畜,一人派一支牙刷,同我捽甩晒地下d字

咁L把炮幫大學裝修丫笨

今天不努力工作,明天就要找工作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戇居士電梯佬 於 2021-1-24 06:44 PM 發表

照咁邏輯你班藍屍廢老死老豆都唔好拜山嘞,如果去拜親咪跟埋一齊去死囉!
咁你記得死老豆時返公司辦追悼會,睇下你老闆會唔會炒咗你

無腦廢青一名

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-24 05:57 PM 發表

香港科技大學學生會去年因為校園「青蛙路」補油引起風波,去年8月時學生會幹事會成員收到校方教務處(AR)的電郵,遭指控數宗不當行為,包括舉辦

https://cdn.hk01.com/di/media/images/4608280/org/2d6a6a4a3223b54af2e48b6c104a6e2a.jpg/SMcY1iPK7j10XkKoZ4S-9yjC_cMN11NdU9DfiFPQ34g?v=w1280r16_9
踢出校好過啦, 返學唔係讀書既, 做乜野學生

回覆 引用 TOP

引用:

拜自家既親人係一種尊敬
黃黑九暴渣, 不了

回覆 引用 TOP

咁想幫周同學點解唔搵當晚指揮手足部署既人出黎解釋下?另外周同學無可能一個人執行任務!拍檔去左邊?又死左?

回覆 引用 TOP

直接革走吧!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opclk99 於 2021-1-24 18:49 發表

直接開除啦,休乜鬼
休學仍然要交學費
踢出校就收唔到佢份學費

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]