• 瀏覽: 1,252
  • 回覆: 27
不少居民趕在封區前執拾行李撤離。

又係呢的南亞人, 警察唔該做嘢啦, 見到可疑南亞人, stop and search,  冇身份證, 即鎖。

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/7850367

早D有科興打就唔使人心惶惶啦, 都係班磚家組夾林鄭害死香港人

下次封樓, 要唔聲唔聲至得.

都唔知呢班南亞畜假難民對香港有咩貢獻
四出作惡,搞事,犯罪率高
又無衛生意識
經常見到拉低個口罩 周圍播毒

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-1-24 04:59 PM 發表
早D有科興打就唔使人心惶惶啦, 都係班磚家組夾林鄭害死香港人
科興,連大陸自己都未批

見到避之見吉,保持社交距離有咁遠得咁遠

重有外賣要自取,好多南亞做外賣員,送毒上門

佐敦難民周圍播毒,政府又唔撚理,點算好。

香港最失敗就系收咁多難民,當自己系大國?我想知日本咁有錢,比例上有無咁多哩類南亞難民。。系街真系見既比例好多。

見到幾個南亞人即刻扮見吾到喇 李古首拒地申吾怕拒地友刀呀 黑景靜識首響港人申

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-1-24 05:24 PM 發表
佐敦難民周圍播毒,政府又唔撚理,點算好。
黑景刀系娶二不娶難 典會首拒地申

引用:
原帖由 小志偉 於 2021-1-24 05:18 PM 發表
都唔知呢班南亞畜假難民對香港有咩貢獻
四出作惡,搞事,犯罪率高
又無衛生意識
經常見到拉低個口罩 周圍播毒
多得難民之父

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-1-24 05:10 PM 發表
下次封樓, 要唔聲唔聲至得.
涉及既人員太多, 難阻風聲走漏...

引用:
原帖由 2000168fan 於 2021-1-24 05:29 PM 發表

黑景刀系娶二不娶難 典會首拒地申
反中都係白痴的,黑暴咁凶狠警察都搞惦左,南亞人比好過黑暴好多...

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-1-24 05:19 PM 發表

科興,連大陸自己都未批
黑醫護當南亞大支野係寶, 公立醫院變風月館

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]