• 瀏覽: 11,881
  • 回覆: 5
  • 追帖: 2
+5
黃色磚家累到香港人冇得打科興。

引用:
原帖由 買乜股好 於 2021-1-24 10:28 PM 發表

之後問佢會揀咩?
佢話應該會揀美國的滅活疫苗
老尾是沒滅活廠房的。。。不要等了

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-24 10:29 PM 發表

美國邊間出滅活?
滅活疫苗必須是P3實驗室+車間,
老尾都是P2之下實驗室,是無法生產滅活疫苗,
只能生產低成本不明成效的改基因疫苗。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-25 12:06 AM 發表

美國生產唔到滅活疫苗,呢個笑話都幾好笑!我睇好似75年前都生產緊!

又或者1945年中國已經幫美國代工?

美國本土疲苗生產商。
有滅活廠房,反走去德國生產改基因藥?
還有如有滅活疫苗,老尾早就用,老尾全國嚴重缺疫苗,還打改基因疫苗?
老尾工業空心化,廠房早就拆光晒,

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-25 10:48 AM 發表

交唔出不外乎幾個可能:

1.  根本未有完整報告、數據,做緊。

2.  唔打算做報告,以多個國家大量採購、接種呢個事實代替報告、數據。

3.  有,但難睇,一公開隻嘢唔使賣。

4.  有,但公開要得到國家機構批准。 未開綠燈,原因未明。

中國嘅嘢,有其獨特一套!
科興疫苗有問題早就被西方毒霉吹上宇宙拉,
但只有西方改基因疫苗打死人,系死於自然才對。
香港12磚家,只定科興一家滅活疫苗,已很智障,中國有好幾家,
明知全世界疫情嚴重,懶理疫苗訂唔訂,明顯失職。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-25 05:42 PM 發表

「懶理疫苗訂唔訂,明顯失職。」

乜決定訂課嘅唔係陳姑娘咩?係都係佢失職,或者佢上面嗰個啦!開頭話市民打疫苗冇得揀嗰個呢!

估唔到一語成懺,分分鐘真係冇得揀 ------ 冇國產疫苗揀!
擺明黃笑恥,加埋呢 d 濕鳩磚家黃醫  設關卡阻我地接種科興同國藥。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]