• 瀏覽: 11,858
  • 回覆: 142
  • 追帖: 2
+5
既然香港專家設關卡,科興係外國亦已經開始大規模接種,香港醫護界為自身利益不會理香港死活,中央應讓香港人持回鄉証過深圳接種疫苗,就算要收費我唸大把人會去打。

唔打科興咪打國藥!

引用:
原帖由 買乜股好 於 2021-1-24 10:28 PM 發表

之後問佢會揀咩?
佢話應該會揀美國的滅活疫苗
老尾是沒滅活廠房的。。。不要等了

食屎啦黃樹娼

黃人同黑記一開始就唱衰科興,人地又唔係賺你錢,外國大把人要,唔俾香港都好正常

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-1-24 07:59 PM 發表
睇左無線新聞,主持間佢點解唔買國藥時,仾的回答,,,垃圾磚家
條躝癱答乜

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-1-24 07:59 PM 發表
睇左無線新聞,主持間佢點解唔買國藥時,仾的回答,,,垃圾磚家
唔知仲以為香港最高領導人,或者公共衛生最高負責人係許樹昌。佢話買就買,唔買就唔買!

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-24 10:29 PM 發表

美國邊間出滅活?
滅活疫苗必須是P3實驗室+車間,
老尾都是P2之下實驗室,是無法生產滅活疫苗,
只能生產低成本不明成效的改基因疫苗。

引用:
原帖由 laws168168 於 2021-1-24 11:36 PM 發表

滅活疫苗必須是P3實驗室+車間,
老尾都是P2之下實驗室,是無法生產滅活疫苗,
只能生產低成本不明成效的改基因疫苗。
美國生產唔到滅活疫苗,呢個笑話都幾好笑!我睇好似75年前都生產緊!

又或者1945年中國已經幫美國代工?

美國本土疲苗生產商。

咁國藥呢?

香港醫療司法等機構再不改革不換人(港府有很大責任) 再讓這班黃人繼續搞下去 真是無解了  

科興疫苗供不應求 誰在意香港這點鼻屎訂單 愛要不要  

人家怕的是你班香港黑醫護為政治目的故意使壞抹黑(西方媒體蛙島香港毒媒小黃人一直系統性的攻擊抹黑中國大陸任何進步及成就 在疫苗這件事上當然更不會放過 )

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2021-1-25 02:43 AM 發表
香港醫療司法等機構再不改革不換人(港府有很大責任) 再讓這班黃人繼續搞下去 真是無解了  

科興疫苗供不應求 誰在意香港這點鼻屎訂單 愛要不要  

人家怕的是你班香港黑醫護為政治目的故意使壞抹黑(西方媒體蛙島香港毒媒小黃人一直系統性的攻擊抹黑中國大陸任何進步及成就 在疫苗這件事上當然更不會放過 )
你係咪認為國產疫苗有特權,可以報告唔公佈,醫學期刊唔登,研究資料欠奉,人哋都老馮要批? 跟足規矩程序做嘢就係黃? 呢啲基本嘢都冇,都有人肯買,有人敢打係佢哋嘅事,香港市民嘅健康、風險就要靠專家把關!

香港暫時仲未去到要紅唔要專! 不過放心,離呢日唔遠!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-25 03:15 AM 發表

你係咪認為國產疫苗有特權,可以報告唔公佈,醫學期刊唔登,研究資料欠奉,人哋都老馮要批? 跟足規矩程序做嘢就係黃? 呢啲基本嘢都冇,都有人肯買,有人敢打係佢哋嘅事,香港市民嘅健康、風險就要靠專家把關!

香港暫時仲未去到要紅唔要專! 不過放心,離呢日唔遠!
巴西 印尼 土耳其等幾十個國家都沒有醫學專家? 不會給自己國家領袖民眾把關?

就你香港有班又黃又黑醫學專家?!

香(港獨)電台,以下假新聞,有冇高層出嚟承擔責任

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-24 05:00 PM 發表

黃人打親中國疫苗x全家
黃人唔打輝瑞亦x全家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]