• 瀏覽: 8,714
  • 回覆: 110
  • 追帖: 1
+4
到依家政府養既香港電台,日日反中反政府,仲可以聲大大惡過政府又乜事都無,政府連想炒隻利君雅都唔敢,閃閃縮縮,搞不懂

民主的打壓

引用:
原帖由 nicekate 於 2021-1-24 12:29 PM 發表
拜登甫當美國總統,繼續對上任總統特朗普任命的人「肅清」,3個美國聯邦出資的國際廣播公司的主席上周五(22日)突遭解僱。消

點解林鄭政府對呢啲外國嘢永遠學唔到。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210124/bkn-20210124010217679-0124_00992_001.html
黃狗曱由黑妓協會做咩唔叫"正字打鴨"?

希望可以早啲幫毒果日報收皮吧

有美國做榜樣,班黃L沒聲出

地雷一定要拆,否則後患無窮。

林鄭做事畏首畏尾
單係一個梁家榮
己經攪左幾年都攪唔掂!

引用:
原帖由 nicekate 於 2021-1-24 12:29 PM 發表
拜登甫當美國總統,繼續對上任總統特朗普任命的人「肅清」,3個美國聯邦出資的國際廣播公司的主席上周五(22日)突遭解僱。消

點解林鄭政府對呢啲外國嘢永遠學唔到。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210124/bkn-20210124010217679-0124_00992_001.html
林鄭幾時先出手炒港台果個南亞裔?

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-1-24 12:50 PM 發表
好快就到肥老泥.

政府太多黃色膠層,想港台執仲難過中六合彩

一朝天子一朝臣,好正常

Mola

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-24 12:33 PM 發表
話明,香港唔跟美國方式誅毒果,滅港台,根本係錯到黐線!
重有呆灣打壓中天

引用:
原帖由 kmh623000 於 2021-1-24 03:39 PM 發表
到依家政府養既香港電台,日日反中反政府,仲可以聲大大惡過政府又乜事都無,政府連想炒隻利君雅都唔敢,閃閃縮縮,搞不懂
林鄭唔想或唔敢孭飛,可能諗住又係等阿爺落order,咁就可以唔關佢事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]