• 瀏覽: 2,569
  • 回覆: 54
+7
收租佬仲係好happy

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2021-1-24 01:59 PM 發表
收租佬仲係好happy

一於揸乾佢地租客為止啦

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-1-24 11:54 AM 發表
唉....早就講過 應該全港禁足 全民篩檢
痛完之後 就可以重新出發 同大陸通關

但總有人話呢樣唔好 果樣唔好
有幾多損失咁
好,我讚成,就外判比你做…

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2021-1-24 02:20 PM 發表

好,我讚成,就外判比你做…
你話到事

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-1-24 12:08 PM 發表
新冠肺炎己爆發一年,比起沙士時間長得多。
相比之下,呢個失業率算唔錯喇。
實際上失業率應該有10%,仲有果d實際上未失業不過冇工開放緊無薪假果d呢……

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-1-24 12:07 PM 發表
沙士頭尾只是困擾香港 4 個月,而家是 1 年都未見盡頭。
沙士係困擾香港,肺炎係困擾全球……

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-1-24 02:20 PM 發表

你話到事
但若果做完晒又有新確診又點計先?

曱甴火燒滙豐獅子.....又貼上吾知乜嘢符.........就知吾老黎

死曱甴

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2021-1-24 02:23 PM 發表

但若果做完晒又有新確診又點計先?
onf vfjoa yhe gi onf jkp wyi ite rqyt ha kokr ond

沙示係上下一心抗疫,
新冠病毒係攬抄派播毒,
掂救?

勝利始終屬於真香港人,攬炒接近成功,漁港復興指日可待

已經破10

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-1-24 02:31 PM 發表

onf vfjoa yhe gi onf jkp wyi ite rqyt ha kokr ond
咩嚟?唔明

引用:
原帖由 希夷 於 2021-1-24 02:33 PM 發表
沙示係上下一心抗疫,
新冠病毒係攬抄派播毒,
掂救?
沙士死亡率高,市民乖乖自行在家抗疫。

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-1-24 11:51 AM 發表
最新失業率已衝上6.6%。多名議員及經濟學者都認為,最壞情況仍未出現,失業率亦是滯後的數據,預料未來失業率只會繼續惡化。有議員明言,若政府再無紓緩措施,形勢只會更加嚴峻,料失業率比2003年沙士時期的8%更高。

https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210124/photo/0124-00176-029b2.jpg?t=1611460240657

...
零售業 除食品 外 , 根本愈來愈差, 你唔洗丶佢唔洗,大家冇收入 齊齊執笠! 香港人工貴丶租貴, 唔係個租約, 一早大部分結業!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]