• 瀏覽: 2,020
  • 回覆: 7
美國佬話,
中國軍機在台海附近飛行係威脅台灣...
然則美國軍機飛行全世界..
美國係咪承認威脅全世界...

種瓜得瓜~種豆得豆~天道循環~報應不爽
引用:
原帖由 一個普普通人 於 2021-1-24 11:25 AM 發表
美國佬話,
中國軍機在台海附近飛行係威脅台灣...
然則美國軍機飛行全世界..
美國係咪承認威脅全世界...
睇清楚,中共中央是沒有回應的,環球時報係中國新聞,但未能取代人民日報位置。用普通簡體字在YouTube的水軍,你覺得一定是中國人嗎?

台灣省是中國的一個割據省份,不存在威脅問題,只存在何時消滅的問題。

引用:
原帖由 亞藍米 於 2021-1-25 11:21 PM 發表

睇清楚,中共中央是沒有回應的,環球時報係中國新聞,但未能取代人民日報位置。用普通簡體字在YouTube的水軍,你覺得一定是中國人嗎?
一定有,而且大部份係已經移咗民嘅髮輪公人士及少數因討厭共產黨嘅中國移民,當然當中亦有綠蛆嘅1450啦.

引用:
原帖由 亞藍米 於 2021-1-25 11:21 PM 發表

乜youtube有咩...冇留意...
我睇tbb講架炸...

引用:
原帖由 後不見來者 於 2021-1-26 01:51 AM 發表
台灣省是中國的一個割據省份,不存在威脅問題,只存在何時消滅的問題。
聯合國同美國佬好似都同意台灣係中國一部份,
即係中國軍機其實係在自己地方飛行...

或者話中共軍對正阻止美國協助/支援台獨在台灣省進行毀滅式分裂嘅恐怖活動...

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2021-1-26 11:24 AM 發表

聯合國同美國佬好似都同意台灣係中國一部份,
即係中國軍機其實係在自己地方飛行...
米就係囉,阿爺鐘意就咁幾時飛過去都得,暫時吾去係因為懷疑呆蛙現在全民確診,係咁先會無新確診。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]