• 瀏覽: 12,523
  • 回覆: 236
+30
黑暴潮夠寫實
老尾,台灣勢力,CIA,漢奸奪權勁過恐怖份子
黑金資助,政棍,教棍,黑記,
用槍,炸彈,放火,殺人,破壞
仲唔L夠咩
差佬打到D甴曱一仆一碌
夠晒宣傳啦

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-1-24 11:02 AM 發表

樓主,
班黃絲懵撚唔睇TVB,
應該無咩評語了
你以為,曱由就係犯賤,成日都偷睇

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-1-24 12:28 PM 發表
我有睇呀,如果可以拖長10分鐘會好些

好多鏡頭都好急,未睇清楚同聽清楚就跳左下一幕
我覺得太長
9up位多

悶爆

雖然支持警察打壞人,不是內容不貼地,和香港現在所面對問題不同,雖則也有恐襲危機

所以要求再拍多套,點樣對付曱甴暴徒? 

提示: 違規內容已被屏蔽
拍得非常精彩勇武

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-1-24 11:12 AM 發表
收皮啦黑警
DLLM啦,垃撚圾

支持香港警察

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-1-24 11:24 AM 發表

好明白你感受,壞人憎警察好正常
你錯,佢地吾係人,係垃撚圾

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-24 12:32 發表

我覺得太長
9up位多

悶爆

雖然支持警察打壞人,不是內容不貼地,和香港現在所面對問題不同,雖則也有恐襲危機

所以要求再拍多套,點樣對付曱甴暴徒? 
呢套係招聘廣告,所以要show槍show炮

要睇打曱甴,上youtube嘛,好正的,我成日睇

引用:
原帖由 1333333 於 2021-1-24 10:55 AM 發表
警務處相隔20年再拍攝的宣傳片《守城》,周六晚(23日)在無綫電視及警方Facebook專頁播出14分鐘足本版。警務處處長鄧炳強在影片簡介中表示,是在

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210124/429810931602558976931648.jpeg/x4sEA6N5nLABXr2WSX29PeoGpZ3eBmhHREa-skRGvrI?v=w1280r16_9 ...
對付暴徒要 shoot to kill斬草除根

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-1-24 11:12 AM 發表
收皮啦黑警
唔夠你老母舊鮑魚黑,
唔夠你老母2粒黑加倫子黑

拍得好好只防恐怖份子來港挑戰。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-24 11:01 AM 發表
我哋致敬是冇用的
叉燒飽沒有了的消息傳開了 😥😓
潑冷水功夫退步了

引用:
原帖由 义電機 於 2021-1-24 12:29 PM 發表
黑暴潮夠寫實
老尾,台灣勢力,CIA,漢奸奪權勁過恐怖份子
黑金資助,政棍,教棍,黑記,
用槍,炸彈,放火,殺人,破壞
仲唔L夠咩
差佬打到D甴曱一仆一碌
夠晒宣傳啦
我唔見黑暴潮差佬點樣打曱甴喎

反而處處忍讓,令曱甴心大了

我見警察受傷的新聞仲多

D on9 比人爆春袋都唔敢開槍
一些就比人咬斷手指
一柴比人打爆頭
好多好多比曱甴圍一路縮,幾條警察面對幾十暴徒,不敢開槍,一直縮返入商場

這都是我看過的片

成年開得2槍,仲要超超超近距離,都打所死一隻曱甴c,支槍廢架,點捉賊

仲話同恐佈分子槍戰?所以呢條片真是多9魚

現實D啦
暴徒打9警察,警察真的敢開槍?
如果連拍條片玩假,也不拍,要期望現實中真是開槍係好難

引用:
收皮啦黑警
收皮啦死曱甴,你哋依家現眼報呀,畜牲!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]