• 瀏覽: 12,518
  • 回覆: 236
+30
想漂白,浪費時間

引用:
原帖由 96313069 於 2021-1-24 04:08 PM 發表
重溫完, 好正
有處配音內容好似錯了,話說警方押緊恐佈份子頭目去交人,對白話叫WPU繼續行動...

如果WPU=保護證人組,呢個恐佈份子首領點都唔算證人果類掛?係咪對白應講V-V(IP)-P-U(Very Very important Person Protection Unit)?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-1-24 04:44 PM 發表
想漂白,浪費時間
兩個指揮官,如果兩人同時講了兩個相反的指令,咁班警員會點做?

可惜套片得半小時太短,我百分百支持警隊。

支持警隊除暴安良

支持香港警察

超好睇!

引用:
原帖由 Bakadono 於 2021-1-24 10:59 AM 發表
向香港警隊致敬
x 2

三年又三年

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-24 12:43 PM 發表

我唔見黑暴潮差佬點樣打曱甴喎

反而處處忍讓,令曱甴心大了

我見警察受傷的新聞仲多

D on9 比人爆春袋都唔敢開槍
一些就比人咬斷手指
一柴比人打爆頭
好多好多比曱甴圍一路縮,幾條警察面對幾十暴徒,不敢開槍,一直縮返入商場

這都是我看過的片

成年開得2槍,仲要超超超近距離,都打所死一隻曱甴c,支槍廢架,點捉賊

仲話同恐佈分子槍戰?所以呢條片真是多9魚
...
師兄你講野甘直接會令到盲撐警個的人吾開心的,正如我對香港警察過度忍讓覺得好失望,但盲撐警當左我系黃狗,有幾個盲藍低能仔仲列我黑名單

播比支蓄睇比佢地打飛機就岩架喇

Support

人一黃,道德淪亡!
人一黑,人格喪失!!

大清洗!!
追殺曱甴仔、走狗政棍、教棍、法棍、神棍、學畜、黑暴區已完、吹鷄人妖、黑護、黑假工會,犯民漢奸,所有全部死晒都不足以彌補香港這兩年的慘遇,係時候香港要這班禽獸畜牲要還,黃屍甲甴暴徒三更半夜騷擾地下亡魂不得安寧也一定要這班禽獸畜牲應得到報應,飛來橫禍不得好死

黃屍暴徒睇完唔知會唔會眼火爆

引用:
原帖由 阿兜 於 2021-1-24 12:59 發表

奸角黑衫黑褲戴豬嘴安全帽會更好
終極大Boss係著法袍戴假髮那批

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]