• 瀏覽: 24,597
  • 回覆: 261
+10
著住制服抗議過嘅sip高枕頭問自己有冇資格做呢份咁神聖而且情操要高尚嘅職業

又怕死又要面, 算把啦

乞兒護早死早着

引用:
原帖由 何紅申 於 2021-1-24 09:40 AM 發表
不割蓆
蓆都冇, 割條柒咩

縮喇,縮喇,縮喇....個L個小黃人龜縮喇...

班醫護同班大中學既校長竟然冇一個人要負責,教能左成班暴徒出黎

一些被迷惑不為圖利益既黃人總會醒,沉迷既,就係為錢而甘做賣國漢奸。

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-1-25 03:01 AM 發表

做著黑醫護攪屎棍好過做焗掌呀, 舊年2幻5千人入會, 係咁綺嗌兩句就有700幾幻咯, 今年得番5千人續會, 都有百零個落袋, 肥過肥仔水喇, 梗無悔喇, 最好罷多幾鑊添.
其他退會既移民做BN(O)乞兒?

引用:
原帖由 sdmy 於 2021-1-24 04:47 PM 發表
一早封關就唔會有人罷工啦!
師兄,一早罷工係要封邊一個關呀?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-24 08:54 AM 發表
本港抗疫一年,四波疫情均從境外輸入。去年二月三日,香港首次出現醫護人員罷工行動。「醫管局員工陣線」為爭取封關及加強對醫護的保障,發起罷工行動.........

奸邪妖獸既然聲言「無畏無懼,無怨無悔」,為何卻又退會呢?分明就諸多畏懼,又怨又悔。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1982967/即時-港聞-專訪-醫護陣線現退會潮-羅卓堯無悔罷工
無操守的醫護,香港唔需要你

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-24 12:57 PM 發表

準備向777跪低簽忠誠聲明
低級公墓員揀糧支

香港之恥

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-1-25 07:43 AM 發表

低級公墓員揀糧支
揀左糧支再同手足講不割席

黑醫護全部走,留低呢件羅氏畜生和余氏臭八在會址日扑夜扑,生下一堆堆曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]