• 瀏覽: 2,474
  • 回覆: 16
是2015年的新聞.

但見到美國夾以色列為F35包裝, 至今F35仲有近9百個問題未解決, 台灣寧買F16唔唔揀F35, 德國法國更拒買F35

說明美國的F35都係大銀鑊了

原來2015年, F35的模擬戰更敗給F16, 說明F35被神化了來坑契弟錢
水魚啊, 水魚!!!

https://www.bbc.com/zhongwen/tra ... 16_pentagon_defence

冇得救,但係又 too big to fail ! 嘆為觀止~

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-1-24 10:44 AM 發表
冇得救,但係又 too big to fail ! 嘆為觀止~
睇規格, F35應輸俾F16.

如F35冇隠形功能就更加輸硬.

在中國週邊天網下, F35的隠形功能失效, 所以南海美國想搗亂中國, F35無功而還

還是我大筆尖島有遠見,你們還說我花2倍F35的價格買F16是凱子?

所以台仔寧願用貴過 F35嘅價錢買F16V

引用:
原帖由 TibetChina 於 2021-1-24 07:04 PM 發表
還是我大筆尖島有遠見,你們還說我花2倍F35的價格買F16是凱子?
咁係咪都被掠了最少起碼90億美金丫?

唔買先叫聰明嘛,而家明明花了貴過f35的價錢去買f16v,  明顯就係水魚啦,扮咩醒目呀

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-24 07:31 PM 發表
你哋打過咩~問下伊朗同敘利亞軍咪知囉 晚晚任人自出自入
中國戰機都自出自入台灣領空啦,又唔見你贊中國戰機

引用:
原帖由 口沬遮攔 於 2021-1-24 07:20 PM 發表
買f35同買富貴貓返去養冇分別,唔打得但要照顧佢的費用甚高

F35食油,航程短機速慢,又做唔到超音速巡航30分鐘,又要温度及濕度恆温機庫,每次出巡迴來又要揾專人查察有否頭髮絲刮痕,又就要執隱形漆。。。。。如超音速行過某過鐘數,原來高温會燒壞隱形漆層,引擎,甚至內部某些零件!

咁身嬌身貴,出咩黎打仗丫,本末倒置!

好尷尬 。。。。哈哈哈哈   

引用:
原帖由 口沬遮攔 於 2021-1-24 07:20 PM 發表

引用:
原帖由 motiwe 於 2021-1-24 10:43 PM 發表
好尷尬 。。。。哈哈哈哈   
拜登政府而家改訂返f16, 瘀爆特朗普

有個揸刀的賊,隊瓜左有槍的警員,可否視為熱兵器不敵冷兵器

引用:
原帖由 lubet 於 2021-1-26 11:00 AM 發表
有個揸刀的賊,隊瓜左有槍的警員,可否視為熱兵器不敵冷兵器
F35,同f16都有機炮,都孭導彈,何來渣刀 vs 槍?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-24 07:31 PM 發表
你哋打過咩~問下伊朗同敘利亞軍咪知囉 晚晚任人自出自入
伊朗和敘利亞好似冇F16同F35喎,點比較呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]