• 瀏覽: 1,465
  • 回覆: 22
疫情長期肆虐下,網店紛紛冒起,有無良網商見「黃圈」興起,刻意「扮黃」掠「黃絲」水。近日,網民熱議有「黃絲」幫襯一家銷售生果的「黃網店」而「中伏」(受騙)事件。有「黃絲」指,花兩千元向該「黃網店」訂購多箱水果,並約好指定日子送貨,但該「黃店」就提前兩天送貨,令事主大失預算。當事主要求退貨時,店方不但拒絕,更封鎖有關電話查詢。香港文匯報記者發現,這間「黃店」惡劣的售後服務早有前科。有網店中人透露,由於「黃絲」在黑暴洗腦下盲目消費,以為幫襯黃店就可幫到「手足」,但隨時會「中伏」,並提醒消費者切勿以政治觀點作為消費目的,否則「中伏」是咎由自取。

睇班黃屍屎咁難食都要幫襯就知佢地低智兼無腦啦!

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202101/23/AP600b670ae4b0adf0a0828b91.html

特登選擇呢D食店 ? 冇咁好氣

笨黃咁蠢,唔昆你昆邊個?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-24 07:31 AM 發表
毒過毒果
毒咩撚野果呀

連登仔自己爆出來洩憤的

黃店成日呃鳩人

腦殘黃屍特別好呃.

天生蠢材必有用,唔呃Q班黃絲真係有違天理,對自己唔住

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-24 04:58 AM 發表
特登選擇呢D食店 ? 冇咁好氣
攬炒埋自己個胃!

引用:
原帖由 必佬 於 2021-1-24 06:01 AM 發表
笨黃咁蠢,唔昆你昆邊個?
今日又見班曱甴擺街站叫關注獄中手足,蠢黃屍快D比錢關注啦!

應該說黃人質素就是如此

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-24 07:31 AM 發表
毒過毒果
毒果呃你十年八年,從此你就變白痴。

引用:
原帖由 Thank_777 於 2021-1-24 07:59 AM 發表

毒咩撚野果呀

連登仔自己爆出來洩憤的
點解會爆自己友?佢地食屎都永不割席架。

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-24 08:59 AM 發表
黃店成日呃鳩人
係專呃蠢黃人。

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-1-24 09:43 AM 發表
腦殘黃屍特別好呃.
佢地心地好嘛!不過人品差啫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]