• 瀏覽: 4,120
  • 回覆: 64
+3
我都要修訂美國選舉法,等侵侵永續

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2021-1-24 03:37 AM 發表
表達意見係人權?咁請解釋下點解係歐洲唔可以討論納粹?連做納粹手勢都唔得、甚至乎犯法?
老外西毛的雙重標準, 正常人是不會理解同明白... 牠們最叻就是公我贏字你輸, 永遠都是拿著審判者決定權來對其他人指手劃腳指指點點, 牠們總認為自己冇錯, 有錯必定是別人的錯...

隻白皮豬做乜在香港地方狗叫?
修訂國安法乜水呀?
有病就回你早家啦!

想修改邊個國家嘅國安法?

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-1-24 07:35 PM 發表

老外西毛的雙重標準, 正常人是不會理解同明白... 牠們最叻就是公我贏字你輸, 永遠都是拿著審判者決定權來對其他人指手劃腳指指點點, 牠們總認為自己冇錯, 有錯必定是別人的錯...
對哦
除非它們出來吠美英歐洲
少干預香港司法

否則就是它們立場就是西方立場
是西方代理人
是間諜

英國派嚟嘅臥底???

司法界要真本土

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-24 02:32 AM 發表

是美英利益代言人

趕緊學習美國澳洲
立法  外國人代理法

限制這些外國代理人(間諜)在香港的行動
真係冇辦法唔講呢句:呢個係中國內政,外國不能說三道四。

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-1-24 09:18 PM 發表

真係冇辦法唔講呢句:呢個係中國內政,外國不能說三道四。

中央真的應該趁着中美衝突之際
徹底解決香港 與台灣 問題

國安法關佢鬼事咩,佢一犯立即上門拘捕啦

蟥奠束手無策
咁大隻間諜喺司法界公然破壞國家安全,蟥奠都唔理,蟥奠真係去食屎好過啦,日日喺度呃糧支

國安法係阿爺訂立,法官權力大到可以推翻?

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-24 02:32 AM 發表

是美英利益代言人

趕緊學習美國澳洲
立法  外國人代理法

限制這些外國代理人(間諜)在香港的行動
其實好L恐怖
政府縱容

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2021-1-24 03:37 AM 發表
表達意見係人權?咁請解釋下點解係歐洲唔可以討論納粹?連做納粹手勢都唔得、甚至乎犯法?
美國國會暴亂就係活生生的雙重標准,但好多人吾提吾睇吾發表意見,睇吾到聽吾到,依舊高叫外國民主空氣好,真可悲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]