• 瀏覽: 22,362
  • 回覆: 321
+9
引用:
原帖由 男E 於 2021-1-23 09:13 PM 發表

學生組織「賢學思政」召集人王逸戰在其社交網站表示,位於內地的親友遭公安上門問話,現宣布與中國的親戚及朋友斷絕一切關係。

王逸戰指,得悉過往幾天位於內地的親朋戚友被公安上門問話,意圖得知關於他本人之事。早於一月初,王逸戰曾稱不斷被人跟蹤,有一日更至少有3名不明人士跟蹤他超過三小時。王逸戰僅此聲明,現在與內地的親戚及朋友斷絕一切關係,未來及過去本人言行與他們絕無關係。

王逸戰等4人曾因於上年11 ...
你宣布就算呀?

累L死人

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-23 09:13 PM 發表

學生組織「賢學思政」召集人王逸戰在其社交網站表示,位於內地的親友遭公安上門問話,現宣布與中國的親戚及朋友斷絕一切關係。

王逸戰指,得悉過往幾天位於內地的親朋戚友被公安上門問話,意圖得知關於他本人之事。早於一月初,王逸戰曾稱不斷被人跟蹤,有一日更至少有3名不明人士跟蹤他超過三小時。王逸戰僅此聲明,現在與內地的親戚及朋友斷絕一切關係,未來及過去本人言行與他們絕無關係。

王逸戰等4人曾因於上年11 ...
支持罪犯者等同同謀,應該同罪。

香港本土曱甴點會有內地親友? 唔通又係假本土?

引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-1-23 09:42 PM 發表

人咪黃痴瘋就醒啦!食到頭啖湯,今時今日雖然踎監,但最起碼冚家富貴!唔似呢幾條蠢閪懵撚,食人口水尾,乜都得唔到,仲要攞自己人生出嚟同阿爺博命
黃之峰老豆老母偷偷地移民澳洲,變相同峰爺斷絕一切關係

黑暴仔要早D拉。

人蠢冇藥醫。

曱甴有赤共親戚

生前累親戚 X X X X X

內地的親戚及朋友,原來又係大陸仔扮香港人

引用:
原帖由 MarkIV 於 2021-1-23 23:02 發表
累L死人
呢班黃C黑暴
已經應驗左 “生就累人”

我想睇吓佢地 會唔會 死累街坊。

引用:
原帖由 barcam002 於 2021-1-23 10:24 PM 發表
話斷絕關係就以為冇事,除左香港啲傳媒和黃官會信你外,中國信你都傻包括英美澳法
專搞人哋家人咪就係黃屍曱甴囉
專蝦老弱婦孺咪又係黃屍曱甴囉

呢班黃屍垃圾生前害港人死後累街坊,真係唔死都冇用

你枝本六親不認,曱甴本色。

又嚟新移民扮香港人要民主

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]