• 瀏覽: 20,007
  • 回覆: 321
  • 追帖: 1
邊位?

熱賣及精選
引用:
原帖由 男E 於 2021-1-23 09:13 PM 發表

學生組織「賢學思政」召集人王逸戰在其社交網站表示,位於內地的親友遭公安上門問話,現宣布與中國的親戚及朋友斷絕一切關係。

王逸戰指,得悉過往幾天位於內地的親朋戚友被公安上門問話,意圖得知關於他本人之事。早於一月初,王逸戰曾稱不斷被人跟蹤,有一日更至少有3名不明人士跟蹤他超過三小時。王逸戰僅此聲明,現在與內地的親戚及朋友斷絕一切關係,未來及過去本人言行與他們絕無關係。

王逸戰等4人曾因於上年11 ...
個名咁大陸既? 落左黎幾多年ar?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-23 09:13 PM 發表

學生組織「賢學思政」召集人王逸戰在其社交網站表示,位於內地的親友遭公安上門問話,現宣布與中國的親戚及朋友斷絕一切關係。

王逸戰指,得悉過往幾天位於內地的親朋戚友被公安上門問話,意圖得知關於他本人之事。早於一月初,王逸戰曾稱不斷被人跟蹤,有一日更至少有3名不明人士跟蹤他超過三小時。王逸戰僅此聲明,現在與內地的親戚及朋友斷絕一切關係,未來及過去本人言行與他們絕無關係。

陀衰家

回覆 引用 TOP

咪又係中國人,唔好以為係香港大晒,早啲走佬啦,

回覆 引用 TOP

引用:

一人衰格,連累親戚。

回覆 引用 TOP

新聞唔報都唔知呢條傻撚係邊個?
你估自己咁有影響力咩...傻撚

回覆 引用 TOP

拉鳩晒班死曱甴

回覆 引用 TOP

唔認六親就以為唔洗找數?

回覆 引用 TOP

幻想+9up=又見報啦

回覆 引用 TOP

呢啲傻西真係唔見棺材唔流淚

回覆 引用 TOP

話明叫「本土派」,唔係所有大陸人同佢有仇咩,點解內地會有親戚?😂

原來這個世界上有些東西,荒謬到一個程度便沒有人會相信,但並不代表不存在。
做漢奸冇運行就梗架啦。
有冇賺到層貝沙彎呀?有坐監還架!

附件

Screenshot_20201105_084239_com.news.on.jpg(118.22 KB)

2021-1-23 10:55 PM

Screenshot_20201105_084241_com.news.on.jpg(116.78 KB)

Screenshot_20201105_084555_com.tencent.mm.jpg(27.56 KB)

Screenshot_20201105_084229_com.news.on.jpg(142.05 KB)

Screenshot_20201105_084230_com.news.on.jpg(140.95 KB)

回覆 引用 TOP

廢柴刷存在感

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)

回覆 引用 TOP

究竟係佢宣佈斷絕關係,定係內地親戚朋友同佢斷絕一切關係?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenwong131415 於 2021-1-23 10:39 PM 發表

又被跟蹤?鋪路著草去申請政治庇護。
個個二打六都係用呢招搲政治庇護。
移民捷徑

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]