• 瀏覽: 3,952
  • 回覆: 72
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 烏咀 於 2021-1-23 21:50 發表
呢d所謂議員真係最撚好做,根本就無得輸公字都嬴9哂

唔封區爆撚到7彩,又會屌9政府點解唔做嘢手腳咁慢

你問佢有咩解決方法建議題出嚟?,呢d仆街講唔出方法之餘,一定又話呢d係政府既責任

屌你腦無,真係口毒都咁話,呢d仆街先係要死全家
有人教路的,有乜地方爛左(比如係地下)有理冇理走去用手指指住影返張相先,整返好後再去影相就當係你叫政府去做,我當年見到含家富咁樣教新仔

咁請問d區議員又做過d咩呢

傷財得過養班弱智議員,淨係出糧唔做野

引用:
原帖由 MR_KFC 於 2021-1-23 09:11 PM 發表
【星島日報報道】政府凌晨4時起在佐敦四街疫區實施禁足令,相關人士需接受強制檢測。多名油尖旺區議員批評政府的相關舉動是勞民...

個社區而家攪成咁,呢班區議員點解佢哋仲好意思走出黎!?咁之前做過乜!?事後出黎話自己係神仙都無用吧

新聞來源連結:
https://hk.mobi.yahoo.com/home/爆疫-周年-油尖旺區議員批封區勞民傷財-指林鄭月娥欠居民-個道歉-111900575.html
曱甴己完
成日出來同政府唱反調嘅梁子超、何柏良一樣﹐都係收聲啦﹐好心佢哋做多啲務實嘅事情啦﹐成班福街

引用:
原帖由 星升升 於 2021-1-24 12:53 AM 發表
傷財得過養班弱智議員,淨係出糧唔做野
x 2

濕9區議員除左9up,做過d乜

食屎狗漢奸區議員,不如你來做,唔好響度吠。

政府欠咗你班人乜

一眾垃圾區議猿抗疫無能一事無成, 班廢柴區議猿就真係要向當區居民道歉了...

引用:
原帖由 食電子煙 於 2021-1-24 01:18 AM 發表
濕9區議員除左9up,做過d乜
都要有200幻+黃絲帶選班廢物泛民主派精英出黎

引用:
原帖由 MR_KFC 於 2021-1-23 09:11 PM 發表
【星島日報報道】政府凌晨4時起在佐敦四街疫區實施禁足令,相關人士需接受強制檢測。多名油尖旺區議員批評政府的相關舉動是勞民...

個社區而家攪成咁,呢班區議員點解佢哋仲好意思走出黎!?咁之前做過乜!?事後出黎話自己係神仙都無用吧

新聞來源連結:
https://hk.mobi.yahoo.com/home/爆疫-周年-油尖旺區議員批封區勞民傷財-指林鄭月娥欠居民-個道歉-111900575.html
所以以香港人嘅質素,點可以清到零呀!今日先係炮台山地鐵站附近一間漢堡包店(唔係M記)lunch,好幾枱唔係一家大細3、4個一枱,就係幾個後生仔女坐埋一齊(全部香港人)。工作人員叫又唔聽唔理唔採,繼續坐埋一齊😡。我就唔多信呢班咁嘅人出事之後,會唔埋怨政府囉!

區內問題D仆銜區議員做過D乜?鬧政府前先鬧區議員,佢哋有收人工㗎!政府未唔做囉,做乜都嘈,人就係自私!駛鳩解䆁咁多,唔高興就去米之連

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-24 12:08 AM 發表

唔係講笑,佢冇門戶之見,將街坊福利放喺第一位,呢點我欣賞
唔係門戶之見,而且反映能力

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]