• 瀏覽: 6,984
  • 回覆: 116
+2
引用:
原帖由 Bakadono 於 2021-1-24 08:47 AM 發表

口罩令5000大元
大肚大曬

哂氣啦  好好合作會搞到甘  點看你條肥婆都係搞事多🥱🥱

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-23 10:32 PM 發表
唔想企埋去就可以唔聽警察合理指示?!

佢去產檢係咪一個人獨立電梯同診症室?!
岩阿👍

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-23 10:37 PM 發表
話曬都係服務性行業,對市民有啲禮貌好喎
曱甴屬於害蟲,唔係市民。

引用:
原帖由 鬼屋理性的榴槤 於 2021-1-24 11:40 AM 發表
哂氣啦  好好合作會搞到甘  點看你條肥婆都係搞事多🥱🥱
睇片有人見到警察先戴口罩

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-24 11:45 AM 發表

睇片有人見到警察先戴口罩
😂😂無錯

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-23 10:37 PM 發表
話曬都係服務性行業,對市民有啲禮貌好喎
警察開口叫佢企埋去查身份證好禮貌

引用:
原帖由 鬼屋理性的榴槤 於 2021-1-24 11:46 AM 發表

😂😂無錯
可以告得五千蚊

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-24 11:49 AM 發表

可以告得五千蚊
係阿  又要吾帶口罩  又要話驚  正豬西😙😙

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-23 10:32 PM 發表
唔想企埋去就可以唔聽警察合理指示?!

佢去產檢係咪一個人獨立電梯同診症室?!
疫情期間, 保持距離, 個女人都係合理要求喎.

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-23 10:41 PM 發表

唔想企埋去咪攞左身份證再講,聽指示咪唔駛搞到俾人拉
睇左網上條片, 個女人好早都攞左出黎. 今次我覺得係警察個邊做得唔好.
當然,網上條片並沒有錄到佢地對話既內容同語氣, 只係事後得個女人既旁白.

42 歲仲生就知佢無腦啦,你住深水埗呀,唔係深水灣呀

九成九又係食綜援

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-24 11:39 AM 發表

大肚大曬
加埋個肚5000×2

毒果報另一個故仔

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-24 10:32 AM 發表

喺你心目中,個個都係曱甴啦
師兄你有講得好,真係唔係個個黃屍都係曱甴。就好似我重未聽完你嘅說話,仲未一隻迷途小黃屍,小曱甴。雖然我當時係和理非,我而家都覺得自己好撚賤格

點解我當其時咁撚冇人性去撐所謂手足既一切暴力行為。點解我哋可以賤到漠視馬鞍山放火燒人,上水用磚掟死人,隨意街頭圍毆市民。我而家真係覺得所謂和理非,只係俾一個政治光環俾自己,其實心底下都係撐暴力既仆街

反之嗰D支持民主精神,但又唔撐黑衣人暴力,就先至係真黃絲。雖然呢D港豬,我地以前都會叫佢地做藍屍,但而家我就希望做一個真正反暴力既香港人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]