• 瀏覽: 7,284
  • 回覆: 73
+14
好事來,永遠他們比較紅蘇綠眼,養大是一種光榮,要走不要留戀中國香港吧
重點不要做人家養狗代言人

附件

3377.jpg(146.98 KB)

7725.jpg(109.06 KB)

7735.jpg(64.34 KB)

32.jpg(10.34 KB)

98.jpg(151.77 KB)

89.jpg(121.03 KB)

90.jpg(184.94 KB)

91.jpg(147.55 KB)

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-23 08:35 PM 發表

英國需要BNO去吸新冠病毒
yc曱甴話就算感染美肺
刀要大英果只先光榮

班曱甴無L腦,英國佬好x縮骨,計數計到小數點後廿個位
題外話,如果有d錢,都唔好諗英國,移民好多嘢揸得幾嚴
歐洲有d國家要求降低咗好多,之後本護照又可以去勻成個歐洲

英國佬: 挑你老母,手足?我當你condom咋

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2021-1-23 08:35 PM 發表
黃屍話可以被英國佬利用也是一種光榮!!!
寧作英國鬼
不當香港人
好熱血呀

最重要取消佢哋中國藉、居港權

連仔 手joke

一早睇穿啦,d傻仔仲仆到去。更加要取消佢地國籍,一來以免死返黎攞福利,二來避免利用投票權搗亂香港,三來順便清理智障人口。

甘似逃犯峯做啲行為啲.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-23 08:25 PM 發表
英國早前宣布,允許持有英國國民海外護照(BNO)的港人與家人申請特別簽證赴英國居留,唔單止要人先通過特別簽證留英5年先可以申請居留權,其間仲要交稅,但就福利欠奉,仲要居住一年先可取得永久居留資格。點知原來一邊扮晒「關心」港人,其實已經打好晒如意算盤,英國個「5+1」政策早就計好晒數,預計5年入面最高可以為佢哋帶嚟29.39億英鎊(約310億港元)。被問到同BNO嘅親屬用Leave Outside  ...
英國咁偉大,為港人爭民主喎

又支持港人民主喎

點會呢?

🤣🤣🤣

我其實好希望呢班漢奸全部走哂,賤賣哂啲樓最好,1來可以把樓價壓低,2就可以減低香港人口壓力,最緊要中國到時要把呢班用BNO走嘅漢奸中國國籍取消。

曱甴抵9死

可以搞眾籌!香港大撚把on9黃屍爭住捐錢比手足駛!

自作孽

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]