• 瀏覽: 7,285
  • 回覆: 73
+14
千祈唔好踢爆晒,唔係啲手足無路走,只係剩返呆灣

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-23 09:11 PM 發表

之前果啲報道話過到去有嘢做, 生活質素改善果啲可能係英國佬請嘅模特兒, 用嚟呃班有錢曱甴過去
唔排除有咁嘅可能。

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2021-1-23 08:30 PM 發表
呢隻曱甴炒大陸樓起家 前個月移民英國

https://www.youtube.com/watch?v=v1yG0AbguFU
千祈唔好死返嚟,唔好又話要政府包機

大陰帝國醫院要死士和執屍,是得香港BNO洋奴肯做,傳聞執到1000條屍,免1年移民監,因公殉職,可以一世葬在大陰帝國亂葬崗,無上光榮!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-23 08:25 PM 發表
英國早前宣布,允許持有英國國民海外護照(BNO)的港人與家人申請特別簽證赴英國居留,唔單止要人先通過特別簽證留英5年先可以申請居留權,其間仲要交稅,但就福利欠奉,仲要居住一年先可取得永久居留資格。點知原來一邊扮晒「關心」港人,其實已經打好晒如意算盤,英國個「5+1」政策早就計好晒數,預計5年入面最高可以為佢哋帶嚟29.39億英鎊(約310億港元)。被問到同BNO嘅親屬用Leave Outside  ...
唔好講咁多可以嘛,真心想多啲人移民去英國或其他地方,移民加老嗰班走晒,香港多咗空間唔好咩?香港可以回落返去500萬人左右就好咯。

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2021-1-23 08:35 PM 發表
黃屍話可以被英國佬利用也是一種光榮!!!
當然,佢哋話食英國人嘅屎都係光榮。

記得唔好返黎呀
自由無價架

資本主義有個重點, 除左資本靠錢搵錢, 令富者越富外, 仲有就係錢會從蠢人度流去聰明人度.

班戇鳩仔去英國比人吸乾後一腳踢開, 跟住原本係香港既位置同機會, 都比更醒既人取代.

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2021-1-23 08:30 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=v1yG0AbguFU
寃枉黎
瘟疫去
一路好走

引用:

最緊要訓街都唔返黎香港就得喇

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-23 08:25 PM 發表
英國早前宣布,允許持有英國國民海外護照(BNO)的港人與家人申請特別簽證赴英國居留,唔單止要人先通過特別簽證留英5年先可以申請居留權,其間仲要交稅,但就福利欠奉,仲要居住一年先可取得永久居留資格。點知原來一邊扮晒「關心」港人,其實已經打好晒如意算盤,英國個「5+1」政策早就計好晒數,預計5年入面最高可以為佢哋帶嚟29.39億英鎊(約310億港元)。被問到同BNO嘅親屬用Leave Outside  ...
點解D白癡黑暴突然又醒覺左

一早諗到啦,攞咗錢就會搞到你無癮自己走,駛乜趕走你咁低莊,你估真係貪你班甲甴講糧支咩。

黃人曱甴移民仲唔快 D 去英國

乜 LOTR 唔係 Loser On The Run 咩?

既然佢哋想去英國移民,噉記得收返佢的身份證。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]