• 瀏覽: 60,267
  • 回覆: 694
  • 追帖: 2
成篇野都無提過前文,只係講來講去都係警察鎖佢,前面發生乜事隻字不提,毒果風格。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
走啦,毒果遠離大家好唔好🙄🙄🙄 大肚婆運毒都唔少case,好地地查完身份証,冇可疑咪走得囉,關撐唔撐警膠事咩🙄🙄🙄

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2021-1-23 09:48 PM 發表

撐警的話就唔會唔合作啦!
毒果要重作!
零分!!
撐警家庭仲會接受毒果訪問嗰下先神奇,比我即時屌佢個死黑妓,問佢老母啦🤣

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居

回覆 引用 TOP

見到爛仔,就快D走,是常識吧!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛心大使 於 2021-1-23 08:52 PM 發表

見人吊警賊就係臨記,藍友悲歌
喺佢地心目中,全世界都係支持警察

他朝君體也相同
遲早有個日
我有三萬警察

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-23 07:49 PM 發表

土瓜灣一名懷有8個月身孕的孕婦日前被警方粗暴對待,又被手銬「侍候」。「今次咁樣做嘢法,(警察)同暴徒冇乜分別囉,睇得太多電視喇,(警暴)家陣唔到我唔相信囉!」孕婦家人向《蘋果》直斥警方向一個手無寸鐵的孕婦上手銬,粗聲粗氣,行為猶如黑社會一樣,坦言:「啲差人而家越做越衰,簡直唔係人。」

劉女士的大家姐表示,她們一家過去一直支持警方執法,認為「佢維持治安係應該」,但經過今次親身見證,看着懷有8個 ...
又搵份老作報紙出嚟吹水
唔好侮辱香土人嘅智慧啦

回覆 引用 TOP

毒果慣性加鹽加醋作故仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-23 09:12 PM 發表

人人都見警察「警暴」行為, 仲點抹黑?
幾廿年前搬屋就人

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-23 07:49 PM 發表

土瓜灣一名懷有8個月身孕的孕婦日前被警方粗暴對待,又被手銬「侍候」。「今次咁樣做嘢法,(警察)同暴徒冇乜分別囉,睇得太多電視喇,(警暴)家陣唔到我唔相信囉!」孕婦家人向《蘋果》直斥警方向一個手無寸鐵的孕婦上手銬,粗聲粗氣,行為猶如黑社會一樣,坦言:「啲差人而家越做越衰,簡直唔係人。」

劉女士的大家姐表示,她們一家過去一直支持警方執法,認為「佢維持治安係應該」,但經過今次親身見證,看着懷有8個 ...
大肚婆又係臨記、演員 ?

回覆 引用 TOP

九成身有屎,唔想被查,之後發爛渣,跟住咪鎖佢,正常程序。

回覆 引用 TOP

一日一蘋果毒引又發作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 A1899 於 2021-1-23 08:57 PM 發表

點解內容差咁遠既...

孕婦遇查拒合作被指阻差辦公坐地遭受警員鎖手放置拘捕

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210123/bkn-20210123114705149-0123_00822_001.html
蘋果日報應改名幻想日報了。哈哈!

回覆 引用 TOP

引用:

毒果故事可以吾洗睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-23 10:16 PM 發表

喺佢地心目中,全世界都係支持警察
咪戇鳩啦,係人都知曱甴唔支持警察,郁啲扮專家仲全世界,你自己弱智咪以為人地都同你一樣

仲有你自己諗撐警會接受毒果訪問,仲要話自己撐警,嗰啲咩人大家心照啦,我見到毒果妓者訪問我都廢事屌佢呀

車公顯靈,天眼灰灰,願乞兒曱甴早日歸西
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]