• 瀏覽: 60,269
  • 回覆: 694
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 stonelun987 於 2021-1-23 10:02 PM 發表

如果係撐警,就唔會唔合作,喺度Belibala。
同感

香港黑暴係徹頭徹尾嘅恐怖行為    香港曱甴係實實在在嘅叛國份子
香港幫凶    就係支持黑暴但又自稱和理非   自以為高尚嘅偽香港人
曱甴橫行    香港之恥

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
手無寸鐵?!仲講呢啲?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-23 07:49 PM 發表

土瓜灣一名懷有8個月身孕的孕婦日前被警方粗暴對待,又被手銬「侍候」。「今次咁樣做嘢法,(警察)同暴徒冇乜分別囉,睇得太多電視喇,(警暴)家陣唔到我唔相信囉!」孕婦家人向《蘋果》直斥警方向一個手無寸鐵的孕婦上手銬,粗聲粗氣,行為猶如黑社會一樣,坦言:「啲差人而家越做越衰,簡直唔係人。」

劉女士的大家姐表示,她們一家過去一直支持警方執法,認為「佢維持治安係應該」,但經過今次親身見證,看着懷有8個 ...
又係毒果!

回覆 引用 TOP

YC扮藍C啫

引用:
原帖由 bebe1226 於 2021-1-23 09:57 PM 發表

宜家知道黃人開始小人要轉策略揾黃人是市民面前假扮撐警人仕屌七警察扮轉軚博人撐黃佢口講撐警啫學黃人話"有咩證據"開fb ig 睇吓有幾撐警
原諒佢哋大勢已去,連假撐警都要出嚟吠兩聲㗎!🤭

藍C係唔睇爛果日報,仲比訪咩

回覆 引用 TOP

呢期咁多轉貼犬嘅?又有男人扮孕婦?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-23 07:49 PM 發表

土瓜灣一名懷有8個月身孕的孕婦日前被警方粗暴對待,又被手銬「侍候」。「今次咁樣做嘢法,(警察)同暴徒冇乜分別囉,睇得太多電視喇,(警暴)家陣唔到我唔相信囉!」孕婦家人向《蘋果》直斥警方向一個手無寸鐵的孕婦上手銬,粗聲粗氣,行為猶如黑社會一樣,坦言:「啲差人而家越做越衰,簡直唔係人。」

劉女士的大家姐表示,她們一家過去一直支持警方執法,認為「佢維持治安係應該」,但經過今次親身見證,看着懷有8個 ...
你老勢都就嚟去勢了,仲系度顛倒是非混淆視聽?屎都冇得比你食啦

心有万万结!

回覆 引用 TOP

劇情需要,梗要話自己本來撐警,搞到香港更加分化,毒果套路。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-23 09:12 PM 發表

人人都見警察「警暴」行為, 仲點抹黑?
人人?
二百幻+1

回覆 引用 TOP

毒果得價錢同日期係真

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居

回覆 引用 TOP

曱甴梗要扮嘢話自己好守法,俾得毒果訪問嘅都唔會係本身撐警啦,攞黎鳩噏。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stonelun987 於 2021-1-23 10:02 PM 發表

如果係撐警,就唔會唔合作,喺度Belibala。
如果雙方無敵意,大家又合作我唔信有依啲事發生囉!
毒果真係當全人類無思考能力???🤔

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-23 19:49 發表

一看是毒果,便知可信性不大。

回覆 引用 TOP

毒果收皮啦,癲佬侵都收咗皮

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]