• 瀏覽: 60,271
  • 回覆: 694
  • 追帖: 2
哦 毒果 pass

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
九吹死全家

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-23 07:49 PM 發表

土瓜灣一名懷有8個月身孕的孕婦日前被警方粗暴對待,又被手銬「侍候」。「今次咁樣做嘢法,(警察)同暴徒冇乜分別囉,睇得太多電視喇,(警暴)家陣唔到我唔相信囉!」孕婦家人向《蘋果》直斥警方向一個手無寸鐵的孕婦上手銬,粗聲粗氣,行為猶如黑社會一樣,坦言:「啲差人而家越做越衰,簡直唔係人。」

劉女士的大家姐表示,她們一家過去一直支持警方執法,認為「佢維持治安係應該」,但經過今次親身見證,看着懷有8個 ...
毒果?屌!已完!

回覆 引用 TOP

點解吾比警察查身分證?吾明

引用:
原帖由 uturn2 於 2021-1-23 09:27 PM 發表

黑暴後遺症,情緒激動。
老曱甴自由閪﹐肚中賤種都唔知邊個曱甴射出來嘅能不燥嗎
老身42對了嚕

香港黑暴係徹頭徹尾嘅恐怖行為    香港曱甴係實實在在嘅叛國份子
香港幫凶    就係支持黑暴但又自稱和理非   自以為高尚嘅偽香港人
曱甴橫行    香港之恥

回覆 引用 TOP

黎智英死全家日報,殘廢人相信,生癌者轉貼。

引用:
原帖由 fa18 於 2021-1-23 09:55 PM 發表

點解吾比警察查身分證?吾明
可能通緝犯

香港黑暴係徹頭徹尾嘅恐怖行為    香港曱甴係實實在在嘅叛國份子
香港幫凶    就係支持黑暴但又自稱和理非   自以為高尚嘅偽香港人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 林燊 於 2021-1-23 09:56 PM 發表

黎智英死全家日報,殘廢人相信,生癌者轉貼。
X 2

回覆 引用 TOP

自己搞黑暴,話警暴.
黃畜唔好留係中國領土.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 A1899 於 2021-1-23 08:42 PM 發表

除時係蘋果安排既臨記
宜家知道黃人開始小人要轉策略揾黃人是市民面前假扮撐警人仕屌七警察扮轉軚博人撐黃佢口講撐警啫學黃人話"有咩證據"開fb ig 睇吓有幾撐警

大肚係指個男既嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-23 07:49 PM 發表

土瓜灣一名懷有8個月身孕的孕婦日前被警方粗暴對待,又被手銬「侍候」。「今次咁樣做嘢法,(警察)同暴徒冇乜分別囉,睇得太多電視喇,(警暴)家陣唔到我唔相信囉!」孕婦家人向《蘋果》直斥警方向一個手無寸鐵的孕婦上手銬,粗聲粗氣,行為猶如黑社會一樣,坦言:「啲差人而家越做越衰,簡直唔係人。」

劉女士的大家姐表示,她們一家過去一直支持警方執法,認為「佢維持治安係應該」,但經過今次親身見證,看着懷有8個 ...
算把啦!
毒果特約演員!🤭

回覆 引用 TOP

毒果不了

回覆 引用 TOP

如果係撐警,就唔會唔合作,喺度Belibala。

引用:
原帖由 A1899 於 2021-1-23 08:57 PM 發表

點解內容差咁遠既...

孕婦遇查拒合作被指阻差辦公坐地遭受警員鎖手放置拘捕

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210123/bkn-20210123114705149-0123_00822_001.html
曱甴無良知﹐所以大聲要求別人要有良知﹐以為咁樣就可以抵過自己無良知的事實

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]