• 瀏覽: 60,272
  • 回覆: 694
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 A1899 於 2021-1-23 08:42 PM 發表

除時係蘋果安排既臨記
人人都見警察濫用警權亂咁拉人, 仲點蘋果?

黑玫瑰
熱賣及精選
引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-1-23 08:57 PM 發表

721元朗條大肚曱甴婆又出動玩抹黑呀?隔左年半,條大肚曱甴婆個仔仲未出世咩?成日看圖作文,呢招好悶啦
人人都見警察「警暴」行為, 仲點抹黑?

黑玫瑰
個男人個肚仲似八個月哪

[flash]http://myalbum.com/album/bYtAY1VGc6dy [/flash]

回覆 引用 TOP

https://std.stheadline.com/realt ... 土瓜灣遭截查-與警員爭執涉阻差辦公被捕

據悉,該名孕婦懷孕近8個月,她於周三下午到寓所附近的永耀街散步,期間遇上警員截查身份證。當時警員正截查另一名市民,指示孕婦站在他身旁,孕婦以保持社交距離為由拒絕,警員因而指控孕婦阻差辦公。孕婦不滿並與警員爭執,期後警員為孕婦鎖上手銬,孕婦情緒激動一度感暈眩,更跌坐地上,警員遂安排救護車將她送院。

警方回覆本報查詢時指,紅磡分區巡邏小隊人員於當日下午約2時,在永耀街一帶進行代號「冠軍行動」的反罪惡巡邏,打擊非法入境者及過期居留人士。期間警員截查一名42歲姓劉女子,並要求她出示身份證明文件,惟該名女子情緒激動並拒絕聽從人員指示。

[flash]http://myalbum.com/album/bYtAY1VGc6dy [/flash]

回覆 引用 TOP

黑暴後遺症,情緒激動。

[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁

所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾網頁,或未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

犯上述之版規者可被即時禁訪而不作任何通知。
本討論區管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。
引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-1-23 08:58 PM 發表

我諗起721元朗大肚婆,唔知生左仔定女呢?
臨時演員都系演員
專業D好唔好
收工同霞姐攞個飯盒ok

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-23 07:49 PM 發表

土瓜灣一名懷有8個月身孕的孕婦日前被警方粗暴對待,又被手銬「侍候」。「今次咁樣做嘢法,(警察)同暴徒冇乜分別囉,睇得太多電視喇,(警暴)家陣唔到我唔相信囉!」孕婦家人向《蘋果》直斥警方向一個手無寸鐵的孕婦上手銬,粗聲粗氣,行為猶如黑社會一樣,坦言:「啲差人而家越做越衰,簡直唔係人。」

劉女士的大家姐表示,她們一家過去一直支持警方執法,認為「佢維持治安係應該」,但經過今次親身見證,看着懷有8個 ...
黑暴扮撐警

死開啦趴街

回覆 引用 TOP

撐警的話就唔會唔合作啦!
毒果要重作!
零分!!

果然係毒果,完。

回覆 引用 TOP

阿蛇玩鳩你就必然㗎啦..
唔係做阿sir把撚呀..

撐警點會唔肯比身分證警察查
查完件事就完左
點會咁多事發生比蘋果作
作新聞啫

回覆 引用 TOP

毒果新聞?!

學懂了在執著中放鬆,
期望中不失望;
混亂中把持得住,
愛人也懂得愛自己!

回覆 引用 TOP

作假上腦﹐無藥可救

香港黑暴係徹頭徹尾嘅恐怖行為    香港曱甴係實實在在嘅叛國份子
香港幫凶    就係支持黑暴但又自稱和理非   自以為高尚嘅偽香港人
曱甴橫行    香港之恥

回覆 引用 TOP

黃畜已入獄,國安大法救香港,滅漢奸。

回覆 引用 TOP

冇錯 ! 黃畜確實係連狗都不如

人同妖精都有亞媽生嘅,
人有人亞媽,妖係妖那媽

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]