• 瀏覽: 3,802
  • 回覆: 50
引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2021-1-23 07:34 PM 發表
美國政府防疫措施非常成功,市民係非常相信政府,抗疫成績有目共睹,值得港府學習……

~黃屍上
雖然感染咁多人,但死亡率仲係非常低,所以要將感染人數努力提上去,才可降低死亡率。

侵侵又攬炒成功

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-1-24 06:19 AM 發表
美國醫療體系早就崩潰咗啦
只係唔報導出嚟遮醜
美國醫療體系永遠不會崩潰的。
輕症回家自我隔離,重症的分流:有錢的進病房,沒錢的送“臨終關懷區”。
就問,怎么崩潰 ?

引用:
原帖由 robin09 於 2021-1-24 08:09 AM 發表

美國醫療體系永遠不會崩潰的。
輕症回家自我隔離,重症的分流:有錢的進病房,沒錢的送“臨終關懷區”。
就問,怎么崩潰 ?
美國只得美國肺炎?
其它病冇病人好返晒?
定係死埋?
依批死嘅又唔使公報

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-1-24 08:13 AM 發表

美國只得美國肺炎?
其它病冇病人好返晒?
定係死埋?
依批死嘅又唔使公報
一樣的原則處理啊,
床位有限,價高者得,沒錢或者錢不夠的要么回家自理,要么臨終關懷區等死。
急救區和病房區就永遠不會崩潰,

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-1-24 08:13 AM 發表

美國只得美國肺炎?
其它病冇病人好返晒?
定係死埋?
依批死嘅又唔使公報
FBI即時破門入屋...........捉起你家小朋友.......用槍指向你仔女..........迫你交出電腦及數據...!!
誰可以公報死亡數據............!!

引用:
原帖由 robin09 於 2021-1-24 08:16 AM 發表

一樣的原則處理啊,
床位有限,價高者得,沒錢或者錢不夠的要么回家自理,要么臨終關懷區等死。
急救區和病房區就永遠不會崩潰,
所以有特赦咪冇貪污腐敗性侵囉
喺其他國家就係罪惡
換成其他國家死40幾萬人就肯定係醫療體系崩潰
喺美國就自由安祥死

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-1-24 08:20 AM 發表

所以有特赦咪冇貪污腐敗性侵囉
喺其他國家就係罪惡
換成其他國家死40幾萬人就肯定係醫療體系崩潰
喺美國就自由安祥死
美國價值就是這樣的,金錢面前人人平等
人權,自由 = 金錢  

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-1-24 08:19 AM 發表

FBI即時破門入屋...........捉起你家小朋友.......用槍指向你仔女..........迫你交出電腦及數據...!!
台灣都禁縣市公開檢查報告啦
民主係咁喎

引用:
原帖由 農場藍色腳毛 於 2021-1-24 05:14 AM 發表
手足當時連pizza都無,慘
都係侵侵好
至少喺白宮請食麥當當

咁小,唔信,又造假,過幾日隱瞞唔住又會被爆更多。換咗政府都仲做假,無得救。

一傳十,十傳百,預祝老尾喺拜登嘅領導之下,繼續保持老尾肺炎感染及死亡人數領先全世界。

滷味好快全民染疫

成群人聚集,唔中都難,應該會陸續增加添

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-1-24 08:19 AM 發表

誰公報死亡數據,可能變成死亡數據的一部分。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]