• 瀏覽: 33,624
  • 回覆: 398
  • 追帖: 1
+19
千祈唔好,文宣又要好忙作故事,黑醫及毒媒又好唔得閒,200幻人又要出來,有排搞。

引用:
原帖由 遊樂人間 於 2021-1-23 08:02 PM 發表

黑醫護打就得,其他大部分醫護就算了,好醫護唔可以出事。
X 2 !
香港真醫護不少..

黑醫護肯定唔敢打輝瑞 !

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-1-23 07:23 PM 發表
市民水深火熱都未打針,竟然議員打先,好自私。
市民打先又話白老鼠, 現在議員先打又話自私。
究竟想點?

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-1-23 07:03 PM 發表

同意
為何他們可以優先接種科興疫苗
而香港卻還未批准,犯民他們太可惡
不斷拉布阻礙科興疫苗
班黃專家話唔得。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-1-23 07:23 PM 發表
市民水深火熱都未打針,竟然議員打先,好自私。
以行動證明國藥安全, 好過磚家日日唱好輝瑞

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-1-23 07:23 PM 發表
畢如市民以緊急採用去要求顧問專家批准用國貨啦!反正接種前要簽紙
方向錯,係要班專家先打輝瑞同英國疫苗。

引用:
原帖由 siu80 於 2021-1-23 08:16 PM 發表

以行動證明國藥安全, 好過磚家日日唱好輝瑞
你有無留意.........近幾日大量政協及人大代表.........輪流北上打國藥疫苗...........!!
之後政府又嚴厲封鎖社區等動作...........感覺香港形勢上有點不妙......!!

冇第三期報告。政府唔見意接種。個別人仕自行風險。

香港只係向科興訂購一百萬劑疫苗, 但香港呢班濕鳩磚家就扮撚晒嘢, 買得細又巴撚閉, 要科興呈上各式各樣報告來審核,
我收到料, 科興內部的文件已 write-off 香港的訂單, 費撚事晒時間, 因為依家世界各國都搶科興疫苗, 每張訂單都過億劑, 科興已無人手去處理香港的訂單.

引用:
原帖由 磨爛蓆2017 於 2021-1-23 07:29 PM 發表

科興話,全球大撚把國家同我搶貨,你班柒頭仲要同我拎報告!我睬你老母都有味
日本仔搶緊科興2000幾1支!邊有貨比香港丫😂

引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-1-23 07:20 PM 發表

香港人幾時才可以注射國產疫苗?
香港政府買咗大批B仔疫苗依家頭痕中典算,都唔揾邊個死仕打先!😂😂😂

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-1-23 08:19 PM 發表

你有無留意.........近幾日大量政協及人大代表.........輪流北上打國藥疫苗...........!!
之後政府又嚴厲封鎖社區等動作...........感覺香港形勢上有點不妙......!!
也不用多想, 政協人大等人應該真係想政府引入國藥, 主動向上面提出去打以起示範作用。而近日防疫手法強左, 可能冇左班泛民阻頭阻勢, 政府放膽做。

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-23 07:01 PM 發表
係咪國藥嗰隻?
好似穩陣過科興嗰隻
起碼中國批准咗用國藥但未批准用科興
科興只係比某國選擇性刻意做低,加上鄉港啲黃色E生加鹽加醋 。由始至終國產都係我唯一選擇。😙

點解呢班人有特權

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-1-23 07:24 PM 發表

香港磚家唔比市民打,唔好帶風
香土有幾隻黃畜扮藍架,仲有條lovexx都係

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]