• 瀏覽: 31,679
  • 回覆: 398
  • 追帖: 1
佢死佢賤,唔好累街坊

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
事實上
滅活好過非滅活
國藥好過科興
但香港暫時只會有無咁好的疫苗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-1-23 07:39 PM 發表

係國藥,不是科興。
呢隻係曱甴,成日反裝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-23 06:55 PM 發表

多位身兼全國政協委員身分的立法會議員,今早往深圳接種國產疫苗,為將於三月出席在北京舉行的兩會會議做好準備。民建聯主席

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/049f43dacd3f9ec3f6674ed804581b50/stheadline/inewsmedia/20210123/_2021012318090538158.jpe ...
問題係香港有班垃圾專家唔想俾國產疫苗來港,偏偏仲有暗黃林鄭配合,想打國產疫苗有排等,如果中央唔出手,隨時冇可能打。

回覆 引用 TOP

依家個別國家生產的疫苗, 各國之間都未有認證, 香港人如果要打西人國的mRNA新疫苗, 返大陸都要隔離14日, 所以香港人一定揀國產疫苗.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风
引用:
原帖由 puisang2015 於 2021-1-23 19:41 發表

之前個個話打科興 而家又話國藥 但又未到臨床三期報告
沙特油王,人大,政協都打
咪等於三期報告囉
一定唔會假先吖

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-23 07:50 PM 發表

依家個別國家生產的疫苗, 各國之間都未有認證, 香港人如果要打西人國的mRNA新疫苗, 返大陸都要隔離14日, 所以香港人一定揀國產疫苗.
有道理!!

無錢!睇吓美贊臣賣奶粉比大陸仔,定賣比你?!
試吓叫民主口號,講下人權,又睇下美贊臣會唔會送奶粉俾你!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-23 07:01 PM 發表

我有回鄉証,我都想上去接種中國疫苗!

請中央諗諗丫!
我都排隊!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-23 07:01 PM 發表

係咪國藥嗰隻?
好似穩陣過科興嗰隻
起碼中國批准咗用國藥但未批准用科興
國藥,科興一樣都係滅活疫苗 !

回覆 引用 TOP

要求強制香港醫護打輝瑞疫苗

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-1-23 07:03 PM 發表

同意
為何他們可以優先接種科興疫苗
而香港卻還未批准,犯民他們太可惡
不斷拉布阻礙科興疫苗
自由選擇囉!但我想排隊打呢種疫苗囉!

回覆 引用 TOP

香港真係要盡快清零,香港唔係農業社會, 15樓亦都冇可能養牛(富途牛牛例外)。

成日都限聚令,通街冇人行,香港好容易瓜老襯!!

無錢!睇吓美贊臣賣奶粉比大陸仔,定賣比你?!
試吓叫民主口號,講下人權,又睇下美贊臣會唔會送奶粉俾你!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 義電機 於 2021-1-23 19:40 發表

國藥唔夠分
香港搶唔到貨
國藥疫苗係以第三世界國家優先

106P 藍灣半島--黃大仙 (特快)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-1-23 07:07 PM 發表

呢度有班黃畜早排單單打打話政府叫人打中國疫苗應該政要高官打先,
而家死哂去邊?
高官咪打緊囉!有高永文,李慧琼已打了!

東張西望幫輝瑞漂白!!弓

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]