• 瀏覽: 31,677
  • 回覆: 398
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 team123456 於 2021-1-23 07:33 PM 發表

中央可唔可以開放俾想打科興疫苗既香港市民上羅湖打,俾1千幾百都無問題
大陸官及香港政協及阿聯酋打國藥,我估國藥應該效果好過科興。香港唔引進,可能價錢貴過香港嗰3隻藥。
國藥及科興應該由中央派醫護嚟打,千祈唔好假手香港黑醫護。佢地好大機會栽贓誣陷國產藥!

熱賣及精選
國藥唔夠分
香港搶唔到貨

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-1-23 07:03 PM 發表

同意
為何他們可以優先接種科興疫苗
而香港卻還未批准,犯民他們太可惡
不斷拉布阻礙科興疫苗
無知真可怕

不如一國一制,香港牛年回歸亞爺,至少亞爺以民為本,香港黑護黑醫政治行頭。橫掂英國出lotr,支持星球人黑醫移民,班仆街吾好再留香港禍港害市民

之前個個話打科興 而家又話國藥 但又未到臨床三期報告

引用:
原帖由 春天強勁的山羊 於 2021-1-23 07:35 PM 發表

我問過大陸朋友唔係大陸居民比錢都冇得打
因為中國有14億人口, 要分優先次序, 而且國產疫苗在全世界國家都搶購, 中國都要照顧外國朋友.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风

回覆 引用 TOP

打得多、身體好

回覆 引用 TOP

而家上去
要隔14+7
如果係諗知黎緊幾個月 甚至更長時間返上去住
都仲可以接受
但如果只為打疫苗 真係計唔掂條數

引用:
原帖由 狂人甲 於 2021-1-23 07:11 PM 發表

講真啦,我希望香港強制打疫苗,香港咁樣拖落去,就算唔病死,都餓死!!

希望建制派努力啲,齊心啲,幫香港政府護航,等香港市民接受打疫苗。
我認為譚耀忠佢地做得啱,直接幫香港同中央請求,等林鄭?佢有邊鑊做得成事,鑊鑊都等中央忍唔住代佢做埋!

仲對林鄭班子有寄望?

引用:
原帖由 puisang2015 於 2021-1-23 07:41 PM 發表

之前個個話打科興 而家又話國藥 但又未到臨床三期報告
你唔係天真以為輝瑞真係出三期報告呀?挪威及以色列打死人呀。

引用:
原帖由 百彈齋主 於 2021-1-23 07:36 PM 發表

如果打左唔使帶口罩,我會打
打左針都要戴口罩喎.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 team123456 於 2021-1-23 07:33 PM 發表

中央可唔可以開放俾想打科興疫苗既香港市民上羅湖打,俾1千幾百都無問題
人大代表上深圳打針可即日來回,希望國家都可幫香港市民作同等安排。
自費無問題!香港班黃專家太癈!

附件

Screenshot_20210123_082805_com.news.on.jpg(145.82 KB)

2021-1-23 07:44 PM

Screenshot_20210123_170707_com.tkww.hk.jpg(120.75 KB)

2021-1-23 07:44 PM

政協及人大代表才有得打..........內地疫苗都供應緊張..........唉.....!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
引用:
原帖由 freemind1 於 2021-1-23 07:40 PM 發表

不如一國一制,香港牛年回歸亞爺,至少亞爺以民為本,香港黑護黑醫政治行頭。橫掂英國出lotr,支持星球人黑醫移民,班仆街吾好再留香港禍港害市民
與其陰陽怪氣,不如直接一國一制更佳!

引用:

香港班黃蟲磚家 故意刁難科興,卡住唔俾供港
人地D疫苗供不應求,得鳩閑睬你,你香港咪唔好買囉

如果大陸系關口開放疫苗俾港人打嘅話,即係向哩班黃蟲磚家讓步,共產黨有冇可能怕哩班黃蟲?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]