• 瀏覽: 1,483
  • 回覆: 27
台灣台中一名印尼看護,遭七旬僱主誣衊偷錢,自始淪為性奴,直至她向同鄉朋友哭訴 ,始揭發老翁的惡行,現時老翁已與小花和解,免坐牢獄。

台灣老僱主屈人偷$$$, 逼人做性奴咁冇人性!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 性奴-印尼看護向同鄉哭訴揭七旬僱主惡行

和解 

嘩!呢條台灣老翁跟足av情節玩禁斷介護,捉佢打靶啦!

台灣淫正賤種

台灣真係乜嘢av咸濕衰嘢學到足,好邪惡的省

和解唔駛坐? 難怪罪犯天堂

日本有個阿伯男優,專拍埋這些系列,呢個阿伯九成拜佢做偶象啦!好心台灣就禁乸咗呢d  av網站,咪俾佢塗毒巿民心智啦!

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-1-23 04:43 PM 發表
和解唔駛坐?
台灣法律,專幫罪犯,強姦犯,有錢俾可代替坐監,扣減刑期,黐孖筋的!

呢個台灣阿伯正人渣,但台灣法律更渣滓,有乜理由咁都唔洗坐監?
7十幾碎,唔係死咗,犯咁的罪行都唔洗坐?有冇9両菜

可以出街仲話被逼做性奴?擺明俾唔夠錢,老伯被老屈,俾夠錢咪和解任玩囉。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-23 04:55 PM 發表
呢個台灣阿伯正人渣,但台灣法律更渣滓,有乜理由咁都唔洗坐監?
7十幾碎,唔係死咗,犯咁的罪行都唔洗坐?有冇9両菜
如果係業務糾紛,你就唔會咁勞氣。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-1-23 04:58 PM 發表

日本av情節,只是男嗰件做衰人,少見件女優做主動喎!

條阿伯心虧,肯賠償及受教育,都知女庸冇講大話!

狗灣就係咁既根性

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2021-1-23 04:41 PM 發表
和解 
咁攪笑?又係錢可以攪得掂,基本係財務糾紛姐。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-1-23 04:58 PM 發表

另外,呢單嘢,阿伯係冇俾錢食霸王g,
而女庸真係想用呢d揾錢,出去做g,唔洗要同姊妹哭訴!仲要係姊妹的顧主代報警!唔係受害者自己報!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]