• 瀏覽: 15,594
  • 回覆: 260
+22
引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-1-23 02:07 PM 發表
懷孕近8個月的孕婦周三(20日)下午離開土瓜灣寓所散步,遇上警員截查身份證,由於疫情關係加上她懷有身孕,欲保持社交距離,不欲站到另一名被截查人士的身邊,聲稱被警員指控阻差辦公,並遭辱罵「死肥婆」。女事主不甘受辱反駁「使唔使咁惡」,即被警員雙手反鎖擬「夾上」警車,她情緒激動頭暈坐地等候救護車送院,經醫生檢查後恐嬰兒有早產危機,需要留醫打「安胎針」,事主哭訴「成晚冇瞓到,血糖飆升,只係查身份證啫,就話 ...
我以前都係全公司撐黃絲手足!
不過親身經歷過手足無故堵路,又見到黃絲手足打無辜既市民,四圍放火破壞商鋪,又火燒不同政見既市民,重用磚掟死清楚呀伯……

明白到原來所有黃絲都係無良知既仆街泥,所以唔再撐佢地!

曱甴暴徒轉性呀!突然撐警?

撐警就合作啦,屌你!

垃圾毒果作故仔呃曱甴毒者

好人好者都唔會同毒果做訪問啦, 得班曱甴先會同毒果做訪問啫

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-23 02:23 PM 發表
針唔吉到肉唔知痛
師兄,你又唔可以咁講。如果我地被私了,唔通就少鳩手足咩!正所謂不割席,不分化,就算手足殺人放火都唔割

毒果新聞算把啦,又作比D傻西睇

引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-1-23 02:07 PM 發表
懷孕近8個月的孕婦周三(20日)下午離開土瓜灣寓所散步,遇上警員截查身份證,由於疫情關係加上她懷有身孕,欲保持社交距離,不欲站到另一名被截查人士的身邊,聲稱被警員指控阻差辦公,並遭辱罵「死肥婆」。女事主不甘受辱反駁「使唔使咁惡」,即被警員雙手反鎖擬「夾上」警車,她情緒激動頭暈坐地等候救護車送院,經醫生檢查後恐嬰兒有早產危機,需要留醫打「安胎針」,事主哭訴「成晚冇瞓到,血糖飆升,只係查身份證啫,就話 ...
毒果又作文

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2021-1-23 06:43 PM 發表
曱甴暴徒轉性呀!突然撐警?
撐警就會同差人合作拉,哂氣

引用:
有片喎!曱甴文加毒果!?明晒!

引用:
又係大肚婆演員?

引用:
垃圾毒果都貼出

引用:
原帖由 ricolau88 於 2021-1-23 06:53 PM 發表

撐警就會同差人合作拉,哂氣
撐警的打從一開始都唔會接受毒果訪問

蘋果講嘅嘢都信,就要驗下腦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]