• 瀏覽: 15,529
  • 回覆: 260
+22
引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2021-1-23 04:34 PM 發表
我識得劉女士, 佢一向深黃㗎
有咩證據,姓乜,名乜,屋企有咩人,幾高幾大,做咩工作

創意無限的新聞

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-23 02:23 PM 發表
針唔吉到肉唔知痛
其實曱甴同警察都係衰,只不過兩者相比,警察比曱甴好D,所以形成撐警。

作大d啦蘋果,你搵既演員,演技真係好一般,咁就想人信?

垃圾報導一質, dllm,浪費版資源

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-23 03:39 PM 發表

關盲眼妹咩事呀
梗係關啦。。。同一套路。

毒果特約演員   

曱甴咪L扮人啦,正仆街!

哈! 死肥婆又作過! 

引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-1-23 02:07 PM 發表
懷孕近8個月的孕婦周三(20日)下午離開土瓜灣寓所散步,遇上警員截查身份證,由於疫情關係加上她懷有身孕,欲保持社交距離,不欲站到另一名被截查人士的身邊,聲稱被警員指控阻差辦公,並遭辱罵「死肥婆」。女事主不甘受辱反駁「使唔使咁惡」,即被警員雙手反鎖擬「夾上」警車,她情緒激動頭暈坐地等候救護車送院,經醫生檢查後恐嬰兒有早產危機,需要留醫打「安胎針」,事主哭訴「成晚冇瞓到,血糖飆升,只係查身份證啫,就話 ...
不如毒果舉辦全世界作文比賽啦..唔駛你班記者作得咁辛苦..又作得爛...

引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-1-23 02:07 PM 發表
懷孕近8個月的孕婦周三(20日)下午離開土瓜灣寓所散步,遇上警員截查身份證,由於疫情關係加上她懷有身孕,欲保持社交距離,不欲站到另一名被截查人士的身邊,聲稱被警員指控阻差辦公,並遭辱罵「死肥婆」。女事主不甘受辱反駁「使唔使咁惡」,即被警員雙手反鎖擬「夾上」警車,她情緒激動頭暈坐地等候救護車送院,經醫生檢查後恐嬰兒有早產危機,需要留醫打「安胎針」,事主哭訴「成晚冇瞓到,血糖飆升,只係查身份證啫,就話 ...
唔該個所謂「大家姐」拿DNA 證明佢係「家姐」先?!唔該蘋果拿出證明先講。

引用:
原帖由 zhangan 於 2021-1-23 03:59 PM 發表

毒果新聞,老作當真
好多報社都報咗啦

肥曱甴 

毒果又作嘢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]