• 瀏覽: 15,597
  • 回覆: 260
+22
唔信

肥閪曱甴

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-1-23 03:12 PM 發表

警方公正嚴明,話之你蝗定藍,撐警犯法都要拉

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。
唔不斷將每樣事政治化,點洗腦?
毒媒犯民唔會放過每個機會,佢嘅祖師爺一早講過:大話講n次就變真。

毒果日日作文反政府仇警製造仇恨,幾時收佢皮!

係咩

曱甴頂住

又係毒果新聞,支持香港警察嚴正執法,把這些反黨亂國的人全拘捕

引用:
原帖由 62448958 於 2021-1-23 02:47 PM 發表
睇左片啦,死肥婆查下身份證都玩野,仲話撐警,警方一直都無過激行為,係美國,射左佢幾十槍啦。
口話愛港,實質是破壞香港曱甴

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-1-23 02:21 PM 發表
死肥婆!

周街病毒  !仲出街!

可憐未出世的BB
佢個bb一出世就可能已經中美國肺炎

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-1-23 02:53 PM 發表
就算真藍又點?我地唔系支持警察,警察系國家機器,無情既。 我地系反對黑暴破壞社會,打殺路人。。警察從來都唔系天使,但黑暴系魔鬼
對,對付黃💩黑暴當然要找來比他們更黑的警黑合作才能應付

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-1-23 03:12 PM 發表

警方公正嚴明,話之你蝗定藍,撐警犯法都要拉

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。
不分藍黃,支持警察,違法執法

引用:
原帖由 62448958 於 2021-1-23 02:47 PM 發表
睇左片啦,死肥婆查下身份證都玩野,仲話撐警,警方一直都無過激行為,係美國,射左佢幾十槍啦。
利伸:我立埸算係撐警,但呢度要講個道理,有啲美國警察可能真係如你所講咁做,但咁係因為美國個個人都可以身上持搶,爲了避免危險佢地警察會過份緊張。所以兩者唔可以混爲一談。

引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-1-23 14:07 發表
懷孕近8個月的孕婦周三(20日)下午離開土瓜灣寓所散步,遇上警員截查身份證,由於疫情關係加上她懷有身孕,欲保持社交距離,不欲站到另一名被截查人士的身邊,聲稱被警員指控阻差辦公,並遭辱罵「死肥婆」。女事主不甘受辱反駁「使唔使咁惡」,即被警員雙手反鎖擬「夾上」警車,她情緒激動頭暈坐地等候救護車送院,經醫生檢查後恐嬰兒有早產危機,需要留醫打「安胎針」,事主哭訴「成晚冇瞓到,血糖飆升,只係查身份證啫,就話 ...
幾次當街當巷查身份證, 我覺得周圍太多人, 我話唔好意思, 可唔可以行去一邊才查, 阿SIR雖然COOL, 但都無問題喎!!究竟佢當時點表達自己要求才是關鍵吧!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]