• 瀏覽: 20,774
  • 回覆: 309
+11
危害公眾安全!

應該有刀

唔夠瞓燥底!🤣

佢可能以為果啲唔係警察頂喇

油麻地曱甴重地,尤其係南亞甴,預埋啲契弟唔合作,跟住好多曱甴要捉。

引用:
原帖由 hh002 於 2021-1-23 01:35 PM 發表

所以千其唔好全民檢疫禁足,一推強檢禁足黑暴又有藉口暴動。
香港是在劫難逃的了。
全民強檢禁足,即是叫解放軍入城。黑暴時期,解放軍始終按兵不動,因為這始終是個避忌。眼看疫苗馬上便要接種,看來疫情不會完全失控,那就不用出動解放軍了。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-23 13:40 發表
藍絲廢老習慣性攻擊人
之後話人私了
今次打黑警無咁好彩
🤷
黃屍廢老至會反政府打警察

慣犯來一看知,揮拳襲警, 你都夠on9喇!!!,他好想給人知,他好打得?

附件

1045.jpg(192.14 KB)

1044.jpg(153.32 KB)

咁似大陸的叼民,大陸那些唔准出便打保安

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-23 12:00 PM 發表
一名男子早上在佐敦疫區封鎖線外,懷疑因為有家歸不得而與警方爭執,並懷疑揮拳襲警。

早上約9時49分,一名報稱為現場居民,帶著環保袋穿綠色外套的事主,疑不滿警方拒絕讓他返回區內的住所,在限制區上海街及南京街交界的封鎖線外與警方爭論。

警員在場向他解釋,其住所位於封鎖範圍內,因此無法進入,一旦進入後48小時內將不能離開。但事主期間懷疑情緒激動,並揮拳襲擊警員,終被警員制服伏在地上。

由於事主為指 ...
本來只係2日返唔到屋企, 而家唔知要等幾多日
是否黃屍暴徒?

咁野蠻

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-23 01:04 PM 發表
又多一個人反正苦
曱甴倒轉咪又係曱甴

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-23 13:51 發表

不嬲平時聲稱被私了都係咁既年齡同款
你留意唔到咩?
廢老就唔會係黃屍咩? 老就一定係藍?
黃同藍分別就係建制派同反對派, 反對封鎖你同人講佢係藍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]