• 瀏覽: 28,671
  • 回覆: 210
  • 追帖: 4
抵L死,將軍澳咁L多曱甴都去做,明知YC 曱甴最L鍾意投訴架喇

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-1-23 03:22 PM 發表

生物廢料有DNA可追蹤
那麼,轉用狗狗的屎

環境衛生清潔很重要

引用:
原帖由 9big 於 2021-1-23 10:44 AM 發表
將軍澳一個屋苑商場食肆,多年來獲准在戶外地方經營茶座,惟過去兩年來遭住客瘋狂投訴,甚至被人惡意高處扔水彈,導致有食客受傷送院,即使餐廳不

將軍澳咁多 黃人 舖頭轉黃咪無事囉!  不過 另一方面睇 如果你係樓上居民 都唔想樓下咁嘈啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/18區 ...
👹黃屍💩廢青💀
真係社會垃圾🖕

引用:
原帖由 9big 於 2021-1-23 10:44 AM 發表
將軍澳一個屋苑商場食肆,多年來獲准在戶外地方經營茶座,惟過去兩年來遭住客瘋狂投訴,甚至被人惡意高處扔水彈,導致有食客受傷送院,即使餐廳不

將軍澳咁多 黃人 舖頭轉黃咪無事囉!  不過 另一方面睇 如果你係樓上居民 都唔想樓下咁嘈啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/18%E5%8D%80%E6% ...
租約寫明就從民事訴訟等官判
唔係連常識都無呀?

講聲自己係黃店咪得囉

on9黃店比黃屍趕絶!狗咬狗!

即軍澳鎖區好易,清水灣道,寶琳北路,將軍澳隧道

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2021-1-23 12:04 PM 發表

其實,投訴同掉什物都係黃人黎。
我都覺得機會好大

將軍澳啲垃圾黃💩曱甴又攪鳩啲愛黨愛國藍人店

引用:
原帖由 tradewindrider 於 2021/1/23 15:32 發表

租約寫明就從民事訴訟等官判
唔係連常識都無呀?
高空拋物是犯法。

居民又係好慘。 樓下是酒吧街

那區有些是獨立屋和矮樓。
根本發展商原本發展時就考慮將那條街打做成SOHO區。

氶機唔續租

引用:
原帖由 二叔公 於 2021-1-23 11:56 AM 發表

如果租約有寫明,班租客就會攞份Tenancy Agreement出嚟公審啦!睇現場環境D枱櫈明顯係放咗喺屋苑嘅common area,一般政府土地條例或者屋苑Deed of Mutual Covenant都冇可能或理由容許租客佔用!
班商戶理直氣壯既話入左紙打官司啦....

依家擺明有人博懵唔成......

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-1-23 02:11 PM 發表

呢D係直接同商場deal
唔得㗎,你見過2019年又一城商場成棵聖誕樹裝飾被黑暴放火燒毀了嗎?如果比被黑暴知道的話,商場會好多店舖被破壞
講開又講,又一城聖誕樹被人放火燒毀係城市大學班冚家產死全家城市大學學生所為,佢哋上下課必經又一城商場,所以好熟環境,當晚放火後返回大學內……

你違法做生意就得,人地投訴就唔得?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]