• 瀏覽: 33,223
  • 回覆: 427
+4
我反而係不滿傳媒一早話會封搞到唔少人走左

而家D妓者真低能+白痴

引用:
原帖由 ~CAROLS~ 於 2021-1-23 08:01 AM 發表

你唔使搵食姐
你想搵食社會回復正常好撚易嗻,衹要你哋啲刁民個個收聲自己去做檢測,有事去隔籬去醫冇事嘅咪繼續返工囉大家都好。
相反夾埋啲曱甴區議員政棍喺度打擊政府打擊正常嘅香港人,甘咪大家冇運行囉睇下邊個死先。

黐9線!不如預早—星期通知!等D居民撤離晒先封?

睇電視新聞有個人講得好
整片森林大火,只救燒得最旺那棵樹能救熄火災咩,整區圍封檢測一早應該做。

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-1-23 09:53 AM 發表
黐9線!不如預早—星期通知!等D居民撤離晒先封?
不如冇通知今晚封,派6個杯麵6餐封兩日就掂!你到時唔好嘈!
佢哋走係自私精表現,學多啲!

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-1-23 07:39 AM 發表
政府凌晨3時左右起派員在佐敦一帶準備圍封行動,有居民及商戶不滿意當局無事先通知,亦有居民帶同行李趕在圍封前離開。 紀律部隊及身穿保護衣的人員,在圍封指定範圍內準備檢測安排,又不容許範圍內居民及人士,進出及在街上逗留。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1571948_1_L_20210123065149.jpg

使唔使早兩日通知,等你哋可以早啲搵地 ...
無通知你地又收到風???即係有鬼啦!政府係咪要整頓下??!

引用:
原帖由 sam0010 於 2021-1-23 09:39 AM 發表
我反而係不滿傳媒一早話會封搞到唔少人走左
“圍封區內居民不滿政府事前無通知”
“傳媒一早話會封搞到唔少人走左”

睇完都精神分裂!

其實封起來只不過係要求所有人都去檢測,又唔係封你14人唔比出門,有甚麼好投訴呢,唔好咁自私喇!

刁民死鳩晒仲好

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-1-23 07:39 AM 發表
政府凌晨3時左右起派員在佐敦一帶準備圍封行動,有居民及商戶不滿意當局無事先通知,亦有居民帶同行李趕在圍封前離開。 紀律部隊及身穿保護衣的人員,在圍封指定範圍內準備檢測安排,又不容許範圍內居民及人士,進出及在街上逗留。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1571948_1_L_20210123065149.jpg

之前武漢D人週圍走俾人鬧到死,而家到自己反而鬧政府?

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-1-23 08:21 AM 發表
政府不嬲都比2曰通知架啦
比左啦,前日已經放曬風封區架啦

香港多刁民.

引用:

無資格講依句,捉你班病賊仲通知你?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]