• 瀏覽: 30,125
  • 回覆: 427
通知去親友家中,一病癹,有包食宿14天,帶來病毒!

ho76
熱賣及精選
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-23 07:48 AM 發表

支持圍封!
邊個偷走就shoot to kill!
真係要

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-1-23 08:10 AM 發表

😂之後今天政府公佈,
當區人口比想像中少,
空置單位也有很多,
沒有居住不足等問題。
圍封區內居民用咗「空城計」玩政府

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-1-23 07:39 AM 發表

政府凌晨3時左右起派員在佐敦一帶準備圍封行動,有居民及商戶不滿意當局無事先通知,亦有居民帶同行李趕在圍封前離開。 紀律部隊及身穿保護衣的人員,在圍封指定範圍內準備檢測安排,又不容許範圍內居民及人士,進出及在街上逗留。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1571948_1_L_20210123065149.jpg

使唔使早兩日通知,等你哋可以早啲搵地 ...
一早話你知封嚟仲有用咩!?

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-1-23 07:39 AM 發表

政府凌晨3時左右起派員在佐敦一帶準備圍封行動,有居民及商戶不滿意當局無事先通知,亦有居民帶同行李趕在圍封前離開。 紀律部隊及身穿保護衣的人員,在圍封指定範圍內準備檢測安排,又不容許範圍內居民及人士,進出及在街上逗留。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1571948_1_L_20210123065149.jpg

使唔使早兩日通知,等你哋可以早啲搵地 ...
唔做兩日,做兩個鐘好唔好呀 ?

根本就唔應該通知,通知=叫人走快啲

圍封但又比人逃走,萬一走左的有病毒,咁咪圍封白做,政府之前無諗架咩。

嘥L氣,散得仲勁

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2021-1-23 07:47 AM 發表

事前通知等你走?
個妓者都on9
港台妓者係咁上下水平

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-1-23 07:52 AM 發表

今次係有人事前漏風,
唔係應該是一個都冇得走
政府內部有內鬼通風報信!捉鬼先啦

引用:
原帖由 ~CAROLS~ 於 2021-1-23 08:01 AM 發表

你唔使搵食姐
俾你害死呀, 有病毒又唔去檢測, 仲周圍行去播毒

引用:
原帖由 寫入讀出 於 2021-1-23 01:43 PM 發表

搵食大晒?
聽日星期一唔使搵食咩

引用:
原帖由 梁小艾 於 2021-1-24 07:03 PM 發表

俾你害死呀, 有病毒又唔去檢測, 仲周圍行去播毒
真係得啖笑

我就係鬧政府過早通知,先至令咁多人漏夜走哂呀

絕對要有決心做。再拖便全香港一齊死。邊條仆街嘈,便捉佢上國安處。傾覆中國,禍害香港。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]