• 瀏覽: 2,251
  • 回覆: 40
+5
引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-1-23 05:21 PM 發表
12028834 12028835 12028836

嘩!嚇L到瀨晒尿?
濕九晒嘅?

傻仔入監房!智峰見女皇!智將衝!領袖鬆!

呢d文宣一定要重判,害咗好多年青人

如果判囚就在入面有排SUCK,
自己個SUCK Channel 就大派用場!

乜咁唔小心呀! 係唔係美國佬叫佢留香港搞呀! 美國佬擺明係玩呢條仆街啦! 如果唔係,主持人同埋個sever一定係美國或英國啦

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-23 01:14 PM 發表

最緊要分期執行. 咁就真係坐足30年.
其實兒登仔或者係呢度既小黃人, 都幾危. 現在未告只係做唔切... 將來......
希望如你所講,不過黃官當道,相信機會唔大

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-1-23 06:49 AM 發表
睇嚟呢條「黃絲傻仔」有排要坐
以為自己係 BOSS,點知宜家變咗屎。

警察在去年 8 月拘捕一名 26 歲男子伍文浩,指他是 Telegram「SUCK Chann...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/20210121-17_rkyEv_1200x630cropcenter.png
一定要判坐幾碌,唔係D年青人 以為 叫人做 只係人哋有罪,自己冇罪, 以為 叫人犯法 係 言論自由。

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2021-1-23 06:55 PM 發表
如果判囚就在入面有排SUCK,
自己個SUCK Channel 就大派用場!
佢求仁得仁...恨到流口水了...

就係呢啲賤人不停叫人去衝

睇下派邊個官去審哪,佳麗或小民一定輕判

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-1-23 10:29 AM 發表
馬道長走了,正常最少判10年
馬道長雖然人走了,佢老婆仲係到

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]