• 瀏覽: 12,575
  • 回覆: 86
上面有些政策,政府果班內鬼原本不想執行

最後強迫要執行,未故意揀最差方法,最差時機做,向上面當交了差,說上面果套係香港係唔work

明就明,唔明就繼續訓教

多謝放風,又可以全港十八區遍地開花。
垃圾政府。

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-1-23 09:16 AM 發表
上面有些政策,政府果班內鬼原本不想執行

最後強迫要執行,未故意揀最差方法,最差時機做,向上面當交了差,說上面果套係香港係唔work

明就明,唔明就繼續訓教
undercover

傳統龍蛇混雜地區,一搞便原本躲在裡面的,都要出去避一避風頭了。

都唔係好多人走啫.

睇返之前巴黎封城情況,香港公民意識已經好好

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-1-23 02:14 AM 發表

說得對.
一定要做到措手不及, 以免超級帶毒者播毒去第二笪地方.
24 小時已出聲,要走的都走了。

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2021-1-23 05:12 AM 發表

所以咪做防疫白做囉,下下吹晒雞,直接推帶菌者向全港幅射散播,整死香港經濟,制造龐大失業潮又唔派錢救濟巿民,林鄭將香港推向滅亡,中央應該正視佢失職,拉佢落馬去勞改啦!
勞改?死刑先啱。

一於全港封城

終於都有一個方法可以「滅鼠」了,區議員睇到啦,咪鬧政府「滅鼠不力」呀!

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-1-23 10:49 AM 發表
終於都有一個方法可以「滅鼠」了,區議員睇到啦,咪鬧政府「滅鼠不力」呀!
就像1666年倫敦大火

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-23 02:35 AM 發表

其實今次通知時間已經少..., 開口牌唔係政府想打, 係有人先放風...
梗係泛暴派假難民老豆隻張超紅通水

點解仲可以漏夜搬走

點解今時今日個個都係度幻想終有一日會清零呢??,為時已晚了,目前只可信科學.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]