• 瀏覽: 4,800
  • 回覆: 45
+2
表面風光

查下落命令者是否特朗普支持者啦

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-1-23 01:31 PM 發表
證明尾角高層之領導能力亦不外如是。
x2

今次明顯係高層調度能力有問題。只急忙調兵入京,士兵睡覺、如廁完全無考慮過

簡單講:求其,應付到就算

我以前係軍事迷,買過美軍field manual,裡面講明:美軍建立野外營地,廁所位置要符合規定(例如不能影響廚房、要處於下風位),即係美軍都知道廁所好重要

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-1-23 09:54 PM 發表

軍人去到戰場屙尿邊使去廁所㗎。
野外或者係

但今次係國會大樓,週圍屙?

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-1-22 10:51 PM 發表
美國周三舉行了總統就職典禮,期間因為擔心再次出現衝突事件,當局部署了大量的國民警衛軍。不過近日傳出,於典禮完結後,該批國民警衛軍隨即被趕離國

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/67c70f24ddb6527e4facf0d89ba8a704/stheadline/inewsmedia/20210122/share_2021012222444824331.png
過橋抽板是老尾慣用的招式,yc領教過啦!

傻侵開放酒店借用,反正都無客啦。

https://youtu.be/CkZUqKh3Iaw

用完即棄,手足都賴過野

你試下發生係中國 商台班仆街DJ 仲唔抽水抽到乾

尾國軍人連自己屎尿都解決唔到點打仗?
喺戰場時使唔使搵間酒店或shopping mall嘅廁所先去?

毒果文宣唔幫手漂白?睇黎同新總桶真係有牙齒印

老尾價值觀!
無利用價值就收皮

同香港曱甴一樣😂😂😂

引用:
原帖由 caritalau 於 2021-1-24 06:16 AM 發表
你試下發生係中國 商台班仆街DJ 仲唔抽水抽到乾
正常人唔聽呢個台😂😂😂

乜美國佬用廁所既咩? 果陣去過紐約羅省, 周圍都係屎尿個喎.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]