• 瀏覽: 3,024
  • 回覆: 37
+7

【Now新聞台】一批港區人大代表及政協委員,到深圳接種新型冠狀病毒疫苗,有政協透露接種了國藥集團的疫苗,沒有出現副作用後,料一個月後接種第二針;而港區..........

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/港區人大去信中央請求讓國藥疫苗供港-111627305.html

現在COVID-19疫苗已成挽救香港唯一希望,但願祖或疫苗快快來到香港。

你估生產廁紙咩...........中國國內自己都唔夠用.........醒未呀香港人.....!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-1-22 20:33 發表
你估生產廁紙咩...........中國國內自己都唔夠用.........醒未呀香港人.....!!
又唔同既, 香港多庸官, 對疫苗需求比內地係大D.

廢柴政府,落單啦,唔好等嘞!你班高官唔打,但有好多市民想打㗎!

疫苗最可靠是國藥,其次是科興和復星,打輝瑞已經死左幾十人,不可信。

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-1-22 08:37 PM 發表
廢柴政府,落單啦,唔好等嘞!你班高官唔打,但有好多市民想打㗎!
無錯

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-22 08:30 PM 發表

【Now新聞台】一批港區人大代表及政協委員,到深圳接種新型冠狀病毒疫苗,有政協透露接種了國藥集團的疫苗,沒有出現副作用後,料一個月後接種第二針;而港區..........

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/港區人大去信中央請求讓國藥疫苗供港-111627305.html
供應1000萬支就夠啦!每人2支,200萬yc打輝瑞。

香港啲專家會唔會又話無臨床試驗報告參考唔批准緊急接種㗎,講掂數先好喎,無謂白費心機,依家科興疫苗有版你睇啦

引用:
原帖由 百蚊富翁 於 2021-1-22 08:57 PM 發表
疫苗最可靠是國藥,其次是科興和復星,打輝瑞已經死左幾十人,不可信。
復星咪即係輝瑞,都係同一隻由BioNTech開發既疫苗啫,掂左美國佬咪認屎認屁,開口埋口輝瑞輝瑞,好似BioNTech冇份咁,萬一將來衰左,我好肯定美國佬會話佢只係agent,推BioNTech出來死。

引用:
原帖由 百蚊富翁 於 2021-1-22 08:57 PM 發表
復星即係輝瑞~復星係輝瑞嘅代理商~

國藥疫苗供港,黃人曱甴都爭 L 住打

一個月先算啦

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-1-22 09:00 PM 發表

供應1000萬支就夠啦!每人2支,200萬yc打輝瑞。
輝瑞 不必買!!!

1月31日  以後 200W+1手足""和你飛""英國!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-1-22 08:33 PM 發表
香港人把屎閉逢中嫌三嫌四難為仲有好多國家一針難求,國藥啋香港有味……

不用了!「打輝瑞吧!」打了蒙主寵召能成仙!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]