• 瀏覽: 1,808
  • 回覆: 21
警察隊員佐級協會主席林志偉去信醫委會,投訴身兼醫生的公民黨立法會議員郭家麒涉嫌違反專業操守及醫德。協會表示,留意到郭家麒一再惡意中傷及羞辱警員,行為與醫者應有的崇高道德標準相違背,因此作出投訴。
警察隊員佐級協會表示,政客的言行帶有政治取向,甚至為不可告人的政治目的辦事早已不是新鮮事。然而,作為一名醫生理應具備更崇高的專業操守標準,讓公眾對醫生專業的能力和誠信保持信心。
協會指出,留意到註冊醫生兼立法會議員郭家麒一再在網上惡意中傷及羞辱警務人員,煽動仇恨,其卑劣行為與醫者應有的崇高道德標準相違背。不少市民亦認為郭家麒的惡劣言行有辱其醫生身份,令醫學界蒙羞...

協會去信醫委會投訴郭家麒專業失德。
https://std.stheadline.com/realt ... 級協會去信醫委會-投訴郭家麒涉專業失德

呢隻郭包皮已完又學曱甴文宣狗咁玩抹黑,
自己都成身屎啦,仲唔踩蕉...

投訴佢啦,支持

引用:
原帖由 moyy 於 22-1-2021 08:23 PM 發表
警察隊員佐級協會主席林志偉去信醫委會,投訴身兼醫生的公民黨立法會議員郭家麒涉嫌違反專業操守及醫德。協會表示,留意到郭家麒一再惡意中傷及羞辱警員,行為與醫者應有的崇高道德標準相違背,因此作出投訴。
警察隊員佐級協會表示,政客的言行帶有政治取向,甚至為不可告人的政治目的辦事早已不是新鮮事。然而,作為一名醫生理應具備更崇高的專業操守標準,讓公眾對醫生專業的能力和誠信保持信心。
協會指出,留意到註冊醫 ...
條郭包皮本身都多瀨屎嘢,曾涉及多宗醫療失誤投訴

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-1-22 09:50 PM 發表

條郭包皮本身都多瀨屎嘢,曾涉及多宗醫療失誤投訴
香港k型社會 請班黃議員 對抗自己香港 政府

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-1-22 10:27 PM 發表

香港k型社會 請班黃議員 對抗自己香港 政府
成班犯民黃狗都係為反而反。

引用:
原帖由 moyy 於 23-1-2021 12:36 AM 發表

成班犯民黃狗都係為反而反。
依家冇得玩...

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-1-23 01:04 AM 發表

依家冇得玩...
自己申請無得怨...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-23 02:08 PM 發表

自己申請無得怨...
條郭包 佢最鍾意搵 銀髮出嚟搞搞震

引用:
原帖由 WongManTat 於 23-1-2021 09:17 PM 發表

條郭包 佢最鍾意搵 銀髮出嚟搞搞震
條友喺醫療界個朵都已經...

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-1-23 10:09 PM 發表

條友喺醫療界個朵都已經...
黃議員 真係要等天收佢

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-1-23 10:46 PM 發表

黃議員 真係要等天收佢
表面為香港市民
背後賺黑金
害香港人
搞咗個國安法出嚟

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-24 08:28 AM 發表

表面為香港市民
背後賺黑金
害香港人
搞咗個國安法出嚟
背後大多數仲加埋貪污

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-1-24 10:02 AM 發表

背後大多數仲加埋貪污
呢啲攬炒派議員 唔使可憐佢

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-24 11:03 AM 發表

呢啲攬炒派議員 唔使可憐佢
快啲用國安法 處死yellow議員

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-1-24 12:11 PM 發表

快啲用國安法 處死yellow議員
已經死得七七八八

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]